Zadomowienie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Napisane przez Elrosa
Przysiadłam nad zaproszeniami 
Jak Wam się widzą?
Załącznik 5332898
Całość będzie w składanej "kopercie" z miejscem na mapkę i bilecik z prośbą o potwierdzenie przybycia, tego typu:
Załącznik 5332901
|
cudne !!
Cytat:
Napisane przez tinyheart
O jak piszesz o foto to mam dziewczyny pytanie co Wy byście zrobiły na moim miejscu. Nasz wymarzony fotograf robił też zdjęcia na ślubie mojej koleżanki. Obiecał, że wyśle do daty X, od tego dnia mineły 2 tygodnie ponad! Na fb i bloga wrzuca zapowiedzi innych sesji a ich nic! Dziś do niego dzwonili obiecał podesłać zdjęcia do 14.00 nadal ich nie ma kontakt się urwał.
Gość robi super zdjęcia, cena konkurencyjna ale zachowanie mi się nie w pełni podoba. Co byście zrobiły? Nie wiem czy go brać na nasz ślub?
|
troche lipa, moze ma urwanie głowy bo jest sezon, ale ja bym sie wkutrzyła, a z drugiej strony zas szukac kogos innego... nie wiem.
Cytat:
Napisane przez missmalezji
jako antytalent w takich kwestiach będę próbowała szukać czegoś takiego gotowego, albo prześlę drukarni szamlon niech mi zrobią  dziękuję
Dziewczyny, jutro mamy z tż rocznicę...  8 lat razem.... 
|
gratuluje!
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa
Obiecałam już kiedyś... nie wiem czy ktoś jeszcze w ogóle pamięta... zdjęcia mojego pojazdu!!!  który własnymi rączkami z tżcikiem złożyliśmy  zaprojektowałam ja.Taka nasza mała produkcja  
|
wspaniały!!!
Cytat:
Napisane przez namisek1990
Hej ho!
Nie nadrabiam zbyt dużo - wybaczcie będę się niedługo szykować na wyjazd na slub i wesele koleżanki.
Śpiesze do Was z informacją, że............ Kupiłam suknie ślubną! Pojechaliśmy do sąsiedniego województwa (miejscowość dosłownie przy granicy z Ukrainą  , mieliśmy awarię samochodu i dopiero o 20 wyruszyliśmy więc o 4:15 byłam w domu dopiero  ). To było ryzyko. Jadę- suknia może być za mała! Ale co tam lubię wyzwania
Suknia: Nabla, model: Fleure - czyli suknia moich marzeń! Kolor Ivory/cream (póki białego śnieżnego się nie przykłada to wygląda niemal jak biały, jest delikatnie kremowy, [minimalnie!] Idealny kolor dla dziewczyn, które nie chcą śnieznego białego z odcieniem niebieskawym) Kupiłam ją za 700zł!!! (utargowałam 100zł) Ma oczywiście mankamenty (3 miejscach trzeba 'złapać' leciutko koronkę no i w jednym miejscu jest jakby przetarcie, ale to trzeba mega się przyglądać!) , ale jestem przeszczęśliwa! A suknię znalazłam na...... Tablica.pl!!!!
poznanianka1990
śliczna  )
]
|
woooow cudowna gratuluje, świetna cena
Cytat:
Napisane przez anannke
Myślę że w takim razie musisz się zastanowić jaki look ci się marzy w dniu ślubu i pod to wybrać stylizację i suknię. Jest jeszcze opcja że nie trafiłaś na tą wymarzoną która by była tą jedyną taką że już żadnej innej nie miałabyś w głowie 
|
wiesz co ja chyba już mam ze 4 TE JEDYNE naprawde!! i mysle, ze którąkolwiek bym z nich wybrała, to byłabym szczesliwa i zakochana
Cytat:
Napisane przez missmalezji
dziękuję i tobie też gratuluję ślicznej sukni!
dziękuję, buziaki dla kropki
Przepraszam jeśli kogoś pominęłam, ale coś mi wizaż szwankuje i wogóle nie chciał wysłać odpowiedzi
dziewczyny, a ja od rana męcze się z chrypką i morym kaszlem już drugi raz w tym miesiącu.. czy ból gardła, głowy, morky kaszel i chrypka mogą być na tle alergicznym? to niemożliwe żebym zachorowała już 2 raqz i to do tego latem...  chyba czas wybrać się do lekarza...
|
To moze byc alergiczne! Ja tak mam, jestem uczulona na bylice, teraz pyli i zweza mi sie światło tchawicy, reaguje kaszlem i dusznosciami, dostałam wziewny Ventolin i przechodzi jak ręką odjął. Idź do lekarza koniecznie. Jesli masz długie terminy do alergologa, to do lekarza pierwszego kontaktu, takie leki spokojnie Ci wypisze.
Cytat:
Napisane przez justynkie
Mnie to akurat nie dziwi. Masz figurę idealną na długie suknie  [COLOR="Silver"]
|
dziekuje ślicznie
co do ślubu i wieku, to ja bede miała 26, TZ 28 w ogóle tego nie czuje wydaje mi sie, ze mam juz na zawsze 21
szukam ostro laski ktora mi zrobi tort babeczkowy oczywiscie w rozsądnej cenie
Zainspirowałyscie mnie, a jeszcze tesciowa mi podpowiedziała, ze jakby mufinki drogo wyszły to mozna zamówic takie desery w kubeczkach http://www.cukierniaolivier.pl/zdjec...y-wyrobow.html
i to dac tak samo jak muffiny pietrowo, a na góre mały torcik.
i to wychodzi tanio bo 3,90za sztuke, wiec za cały tort ok 300zł na 70 os + torcik na góre jakis skromny ok 50-100zł, wiec bomba mysle mam dwie cukiernie w krk które robią takie desery, jakby ktos był zainteresowany