Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 14:57   #3103
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
pytanie dla mam kp

moja tygodniowa Zuzia świetnie radzi sobie z ciumkaniem, ja nie odczulam szczególnie nawału który był w 3 dniu po porodzie, i nie potrzebowalam laktatoranwet go nie mam.

Tylko sie zastanawiam co w sytuacjach kiedy nie bede w stanie nakarmic piersia dziecka?? np chrzest, czy jakis wypad do sklepu czy cokolwiek, czy moge podac wtedy herbatke? wode? ew. jakas mieszanke (tak jednorazowo), nie wiem czy jasno napisałam moje watpliwosci i o co mi chodzi

w przyszły czwartek idziemy na badanie bioderek, po co mamy zabrac butelke z herbatka?? tak nam przekazanoże trzeba
hmmm ja tam bym bez laktatora zyc nie mogła.. tak to się nie możesz ruszyć na więcej niż 2 godziny od dziecka a i to nie masz pewnosci ze się glodne nie zrobi i nic go nie uspokoi...tylko ja jestem dosyc aktywna.. lubie chodzić na różne zajęcia sportowe, do kolezanek itp... wyjsc samya do sklepu..

co do wody to kolezankce pediatra mowila ze mozna max 2 razy dziennie podać przy kp,tyle ile dziecko wyciumka.. szczególnie w upaly... tylko nie wiem czy woda zaspokoi głód na jakiś dluzszy okres bo nie testowałam

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora