Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 15:25   #513
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Tweed, to fajnie, ze glukoza ok

Surka, rozumiem, ze juz wyprobowalas wszystko i mm jest ostatecznoscia. Szkoda bardzo, tym bardziej, ze chcesz karmic naturalnie, ale jezeli mm jest jedynym wyjsciem, to w tym przypadku zdrowie Lili jest najwazniejsze

Asiunia, za lozeczko. Ja tez teraz mam faze remontu, wiec Cie rozumiem

Olcia, ja osobiscie nie lubie dekoracji Disney'a, ale wiem, ze to jest dla dzieci i one je uwielbiaja, wiec czemu nie. A lampke taka sama wiem, ze ma Oliath i chyba ktoras jeszcze z dziewczyn. Podobno efekt fajny, pod warunkiem, ze sie nie wlacza melodii

Mela, ja nie mam herbaty, bo sie zagapilam i teraz nie wiem gdzie moge kupic, musze poszperac na ebay. Nie wiem czy zanim przyjdzie do mnie nie bedzie juz za pozno.

Bejbe, witaj Sliczny masz brzuszek! Szczerze podziwiam Cie i jestem ciekawa jak radzilas sobie w ciazy z takim malenstwem, no i ciekawe jak to bedzie po porodzie

Charlize, za 39tc

Roxy, chyba lepiej pojechac dla spokoju ducha

Dzoan, udanego grilowania!

Ja mam dzis totalnego lenia, nie robie nic No wprawdzie popakowalam troche rzeczy, zostalam dziabnieta zanim TZ wybyl do mieszkania, zjadlam buleczke z dzemem od czego Edziu ma teraz czkawke, za chwile chyba zaczne cos dopakowywac, ale tak poza tym to lezalabym caly dzian. Akurat dzis mamy fajna pogode na spacer (cieplo, ale brak slonca) a ja siedze w domu, nie wiem skad u mnie takie lenistwo
Chyba jutro zaczynamy tapetowac wc i moze korytarz, pewnie zbieram sily na jutro i stad brak energii

Edytowane przez jakierka
Czas edycji: 2013-07-20 o 15:28
jakierka jest offline Zgłoś do moderatora