Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 16:30   #899
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Medzik, Heroine, chyba w tamte wakacje wstawiałam foto A od tamtego czasu się sporo zmieniło

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No to czekam na to foto, bo ja niewierny Tomasz jestem nie zobaczę- nie uwierzę ale też pamiętam jakieś Twoje zdjęcie z boku i był idealnie płaski
Ja na szczęście z eksami nie mam takich przejść, bo u mnie eksów brak także współczuję takich jełopów to tylko powybijać raczej to ja sama siebie wpędzam w kompleksy i tworzy się błędne koło i jeszcze naoglądam się różnych lasek i kompleksy rosną ale prawda jest taka, że nie ma się co porównywać do kogoś, bo każdy jest inny.

Poczytam sobie dzisiaj o tym low carb a co Ty jesz zazwyczaj na kolację?
Z ćwiczeniami na razie stopuję... jedynie rowerek będę praktykować, bo na nim przyjemnie mija czas za jakiś czas pomyślę o czymś innym
Dzięki
To Twój pierwszy TŻ i już mąż - ryliii? Jeju jak fajnie Ja jednak za sobą mam dużo podbojów ale żaden z nich nawet do pięt mojemu przyszłemu ślubnemu nie dorastał - nawet grzech porównywać!
Tak jak Madzi napisałam - brzuch w tamtym roku był względny ale w tym szału ni ma, naprawdę! Na pewno nie taki jak laski na fotkach a na tym jakby nie było mi zależy. Ale wydaje mi się że ja nigdy nie dobiję do tego ale serio nie wiem czemu. Jakoś nie mogę tego spalić
Ja z kolacjami ostatnio d... daję bo częściej piję piwo niż coś jem (co w ogóle z low carbem się kłóci ), ale najczęściej jest to wieśniak kupny lub robiony, do tego łyżeczka miodu lub dżemu, czasem jakiś owoc wkrojony. Czasami jem też loda zamiast kolacji (na ogół takiego bez czekolady np. Big Milka lub rożka).