Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 17:09   #903
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ale czemu winna? Absolutnie nie powinnaś być to tylko i wyłącznie Twoja zasługa, że masz taki brzuch. Twoja praca- Twoje efekty. Tylko przykro mi, że u mnie pomimo starań jest tylko to jest w tym wszystkim smutne

Tak, długo... różne ćwiczenia na tą górną część brzucha ćwiczyłam co drugi dzień gdzieś przez pół roku... po czym się wkurzyłam, bo efekty były zerowe no ale co? Nie zniechęciłby się człowiek? teraz naprawdę w mam ćwiczenia... wiem, że to może głupie myślenie, no ale ja już nie mam sił zresztą nie słuchajcie mnie dzisiaj bo mam kryzys staram się nie narzekać, nie jojczyć, ale dzisiaj mam gorszy dzień i wszystko jest na nie na TŻ dzisiaj ciągle się wQurfffiam i drę ryja a przygotował mi taki pyyyyszny obiad to nie, musiałam Mu powiedzieć, że tej ostrej papryczki mógł nie dodawać wiedząc, że ja nie lubię boszzz, jaka ja jestem okropna

Ja też zjadłam kaloryczny obiad no ale TŻ gotował a to rzadkość jednak faceci to najlepsi kucharze mój się nie przyznaje, że umie kucharzyć chyba się boi żebym Go przypadkiem częściej nie goniła do garów a to wcale Mu nie grozi bo ja kocham gotować
Nie zniechęcaj się. Spróbój ćwiczeń nie tylko na tą jedną partię, może powinnaś dłuższe programy ćwiczyć? Ja ciągle gdzieś tam wierzę, że każdy znajdzie sposób na siebie. Nie poddawaj się. Może to w jedzeniu tkwi problem? Mam na myśli to, że może jesz zdrowo, ale jednak ciut za dużo, jeśli chodzi o podaż kalorii, albo za dużo węgli? A badałaś się? Zrób sobie morfologię, hormony i cukier żono lekarza
Mój to potrafi jedynie grzanki mi zrobić w tosterze, jeszcze szynka wtedy nie jest pokrojona, tylko PORĄBANA na 3 cm plastry, tak więc gotowaniem zajmuję się ja ale on za to porządny i sprząta po mnie bałagan
pipson jest offline Zgłoś do moderatora