2013-07-20, 17:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez pipson
Nie zniechęcaj się. Spróbój ćwiczeń nie tylko na tą jedną partię, może powinnaś dłuższe programy ćwiczyć? Ja ciągle gdzieś tam wierzę, że każdy znajdzie sposób na siebie. Nie poddawaj się. Może to w jedzeniu tkwi problem? Mam na myśli to, że może jesz zdrowo, ale jednak ciut za dużo, jeśli chodzi o podaż kalorii, albo za dużo węgli? A badałaś się? Zrób sobie morfologię, hormony i cukier żono lekarza
Mój to potrafi jedynie grzanki mi zrobić w tosterze, jeszcze szynka wtedy nie jest pokrojona, tylko PORĄBANA na 3 cm plastry, tak więc gotowaniem zajmuję się ja  ale on za to porządny i sprząta po mnie bałagan 
|
Nie no ćwiczyłam też na inne partie ciała, biegałam, różne filmiki ćwiczyłam... eh, ja już nie wiem co robić chyba potrzebuję odpoczynku no właśnie nie wiem czy w jedzeniu dużo właśnie nie jem na śniadanie jem albo dwie kromki razowca z szynką, twarogiem/jajka na miękko z razowcem/ jajecznica z razowcem/ domowe muesli z jogurtem naturalnym. Drugie śniadanie to zazwyczaj owoce, choć często od razu jem obiad, bo późno wstaję no na obiad jem w zasadzie wszystko, ale unikam jednak smażonego i tłustego... zwracam uwagę na białko, warzywa, mniej węgli. Podwieczorek bywa lub nie (zależy czy było drugie śniadanie czy nie, no i czy jestem głodna)- tu zazwyczaj jakieś orzechy skubnę, pestki dyni, czasem owoce, lody... kolacja przyznam się, że nie jest czystko białkowa, bo wieśniak już mi uszami wychodzi, więc bywa różnie. Ale nie są to duże ilości staram się jeść dużo warzyw. Nie wiem, może rzeczywiście za dużo węgli... no i te piwka ostatnio wpadały, ale ogólnie to piję je okazjonalnie (grill, jakieś imprezy-które są rzadko). Jak liczyłam kcal to nie wychodziło więcej niż 1400, zazwyczaj 1200-1300. No i białka było sporo. Na badania powinnam iść, wiem ale ciągle mi nie po drodze 
Ja już naprawdę nie wiem... 
No mój się dzisiaj popisał zrobił mi to: http://kuchnialidla.pl/product/Grill...rem-plesniowym pyszotka!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|