Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 18:35   #503
helcia86
Raczkowanie

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Nudziłyście się, że tyle stron naskrobałyście ?!

Wróciłam niedawno z Pzń, musiałam oddac książki do biblioteki i przy okazji skoczyłam na zakupy
Kupiłam sukienkę w Mohito za 60 zł (wyprzedaż) i jest idealna na wesele(http://mohito.pl/assets/Uploads/_res...-X3087-96X.jpg) na które idę pod koniec sierpnia do tego udało mi się kupić spodnie czarne w Zarze z zamkami, które przymierzałam przed wyprzedażą ale szkoda mi było tyle kasy za nie dać...i kupiłam je teraz za 79.90 zł miałam je zamówić na stronie ale od razu 34 było niedostępne i w sklepie znalazłam ostatnie bo reszta to same 40 i jeszcze kilka innych rzeczy kupiłam, jestem zadowolona jak nigdy
Miałam dziś dzień na zakupy jak nigdy

say-hello znalazłam jeszcze jedno tej sukni
Fajne zakupy nie ma jak wyprzedaze

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Leciiiii
Senk ju

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Mam zachciankę ślubną - zamarzył mi się candy bar

Ale może mi się marzyć. Już słyszę TŻ-ta: "I gdzie to będzie stało??? Wiesz przecież, że sala za mała!"

Grrr :PPP
Ja tez sie zastanawiam nad candy barem. Otworzylam watek nowy nawet, ale raczej nie jest popularny delikatnie mowiac mialam nadzieje ze ktos podzieli sie swoimi wrazeniami..

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

A oto nasza Kropka
Przecudna
Poglaszcz i podrap za uchem ode mnie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Obiecałam już kiedyś... nie wiem czy ktoś jeszcze w ogóle pamięta... zdjęcia mojego pojazdu!!! który własnymi rączkami z tżcikiem złożyliśmy zaprojektowałam ja Taka nasza mała produkcja
O kurcze swietny

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Mam ok. 166-167 cm wzrostu niska jestem dosyć
No chyba przesadzasz.. Czy ja z moimi 154cm mam zaczac narzekac?

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam
u mnie znowu imprezowy weekend, nie wiem co się dzieje
Hahaha a mial byc spokojny weekend

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
ejjjjjjjj!!!! CHyba znalazłam laske, która nam zrobi muffinki na tort w cenie ok 2 złote za sztuke!!! Mufifnki z kremem i ozdobami i nadziane w środku meeeega! umówie sie z nią na kupienie jakichś próbnych muffinek, zeby zobaczyc jak to wychodzi. Jesli bedzie super, to bede miała do polecenia dziołche dla chetnych osób z krakowa cos takiego bym chciała, tylko krem w kolorze brzoskwiniowym i np jagody na góre (mamy kolory navy blue & peach)

i wtedy górne piętro tortowe zamówimy w zwykłej cukierni - nie powiemy, ze to na ślub:P tylko zamówimy w kolorze brzoskwiniowym np i zapłacimy za ten torcik ok 60zł, plus muffiny, czyli za całość tort muffinkowy + pietro ok 200zł!!!! meeega, wiec chyba domówimy wiecej muffinek na candy bar wtedy
Ooo daj znac jak zamowisz tez chce muffiny na candy bar

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4188181 7]Dziewczyny od dzisiaj codziennie o 16 pojawiac sie bedzie wpis na blogu ustawionych juz jest 14 wpisow na najblizsze 2 tyg wiec bedzie co czytac i ogladac [/QUOTE]
Bedziemy czytac
Ostatnio bylo duzo pytan o to jakie kwiaty dostepne sa w poszczegolnych miesiacach. Moze wrzucimy to do jednego postu ktory umiescimy w odnosniku na pocZatku watku? Oczywiscie za pozwoleniem myhy

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
oto i ona http://www.wierzboweranczo.pl/
Niestety zdjęć nie ma bo coś się popsuło ale klimat mi się strasznie podoba taka oaza spokoju
Totalnie w moim stylu, super jest
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora