2013-07-20, 18:35
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
Napisane przez aniuska18032
Nudziłyście się, że tyle stron naskrobałyście ?!
Wróciłam niedawno z Pzń, musiałam oddac książki do biblioteki i przy okazji skoczyłam na zakupy 
Kupiłam sukienkę w Mohito za 60 zł (wyprzedaż  ) i jest idealna na wesele( http://mohito.pl/assets/Uploads/_res...-X3087-96X.jpg) na które idę pod koniec sierpnia  do tego udało mi się kupić spodnie czarne w Zarze z zamkami, które przymierzałam przed wyprzedażą ale szkoda mi było tyle kasy za nie dać...i kupiłam je teraz za 79.90 zł  miałam je zamówić na stronie ale od razu 34 było niedostępne i w sklepie znalazłam ostatnie bo reszta to same 40  i jeszcze kilka innych rzeczy kupiłam, jestem zadowolona jak nigdy 
Miałam dziś dzień na zakupy jak nigdy
say-hello znalazłam jeszcze jedno tej sukni 
|
Fajne zakupy nie ma jak wyprzedaze 
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska
Leciiiii 
|
Senk ju 

Cytat:
Napisane przez monikkad
Mam zachciankę ślubną - zamarzył mi się candy bar
Ale może mi się marzyć. Już słyszę TŻ-ta: "I gdzie to będzie stało??? Wiesz przecież, że sala za mała!"
Grrr :PPP
|
Ja tez sie zastanawiam nad candy barem. Otworzylam watek nowy nawet, ale raczej nie jest popularny delikatnie mowiac mialam nadzieje ze ktos podzieli sie swoimi wrazeniami..
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990
A oto nasza Kropka 
|
Przecudna 
Poglaszcz i podrap za uchem ode mnie 
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa
Obiecałam już kiedyś... nie wiem czy ktoś jeszcze w ogóle pamięta... zdjęcia mojego pojazdu!!!  który własnymi rączkami z tżcikiem złożyliśmy  zaprojektowałam ja  Taka nasza mała produkcja  
|
O kurcze swietny 
Cytat:
Napisane przez tinyheart
Mam ok. 166-167 cm wzrostu  niska jestem dosyć
|
No chyba przesadzasz.. Czy ja z moimi 154cm mam zaczac narzekac?
Cytat:
Napisane przez velika
witam 
u mnie znowu imprezowy weekend, nie wiem co się dzieje 
|
Hahaha a mial byc spokojny weekend 
Cytat:
Napisane przez Verunka
ejjjjjjjj!!!! CHyba znalazłam laske, która nam zrobi muffinki na tort w cenie ok 2 złote za sztuke!!! Mufifnki z kremem i ozdobami i nadziane w środku  meeeega! umówie sie z nią na kupienie jakichś próbnych muffinek, zeby zobaczyc jak to wychodzi. Jesli bedzie super, to bede miała do polecenia dziołche dla chetnych osób z krakowa  cos takiego bym chciała, tylko krem w kolorze brzoskwiniowym i np jagody na góre (mamy kolory navy blue & peach)
i wtedy górne piętro tortowe zamówimy w zwykłej cukierni - nie powiemy, ze to na ślub:P tylko zamówimy w kolorze brzoskwiniowym np  i zapłacimy za ten torcik ok 60zł, plus muffiny, czyli za całość tort muffinkowy + pietro ok 200zł!!!! meeega, wiec chyba domówimy wiecej muffinek na candy bar wtedy 
|
Ooo daj znac jak zamowisz tez chce muffiny na candy bar
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4188181 7]Dziewczyny od dzisiaj codziennie o 16 pojawiac sie bedzie wpis na blogu ustawionych juz jest 14 wpisow na najblizsze 2 tyg wiec bedzie co czytac i ogladac [/QUOTE]
Bedziemy czytac
Ostatnio bylo duzo pytan o to jakie kwiaty dostepne sa w poszczegolnych miesiacach. Moze wrzucimy to do jednego postu ktory umiescimy w odnosniku na pocZatku watku? Oczywiscie za pozwoleniem myhy 
Cytat:
Napisane przez tinyheart
|
Totalnie w moim stylu, super jest
|
|
|