Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 19:21   #382
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013

Cytat:
Napisane przez 19izka89 Pokaż wiadomość
W jakimś sklepie przy zakopiance w Krakowie mają tą firmę, w tym sklepie wszytko jest takie i lepiej tam nie wchodzić

Ex, a może takie albumy jak my kupiliśmy? Takie grube drukowane karty na jakieś 30 zdjęć. Jest promocja, że jak kupujesz 2 to trzeci gratis. Są formatu 30x30 i robią duże wrażenie http://www.najlepszefoto.pl/oferta/oferta-specjalna

Zazdroszczę Wam tych starań. Ja chciałam dziecko na studiach to mój Tż nie chciał Zaparł się, że dopiero po, a po to ja muszę iść do pracy, a w moim zawodzie bardzo rzadko dają umowy na stałe

Brzuch dalej mnie boli ale przynajmniej mogę nadrobić dextera. Jak będzie bolał dalej to może i true blood nadrobię
Izka jesteś zadowolona z tego albumu? Co zamawialas? ??? Też się nad tym zastanawiam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
To znowu ja Po lunchu.
Pospałam do 7 rano czyli do 14 na polski czas). Pogoda piękna, tyle tylko,że wilgotność ogromna. Do tego o 6 rano jest jeszcze szaro ( późno robi się jasno, ale dłużej jest też jasno) Nawet w cieniu nie ma za bardzo ulgi. Powoli się rozlokowuję - póki co wypakowałam wszystko z walizek i zostawiłam na łożku

Lot spokojny - zarówno jeden i drugi. Urzędników miałam fajnych. W tej "cudownie" długiej kolejce na lotnisku stałam w miarę krótko i cała papierkowa robota poszła migusiem.

Wrzucam Wam fotkę z NY - staliśmy w korku i cykaliśmy foty w nudów. Chciałam Wam pokazać te sławne żółte taksówki, ale wszystkie są już nowe ( nie są to te stare znane nam z filmów) i to już nie to

Popatrzę o co tam pytałyście jeszcze i odpiszę, jeśli mi bateria nie padnie.

Cieszę się ogromnie!! Choć jeszcze nie czuję,że to nie Polska.
widać że jeszcze mało to do Ciebie dobiera

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora