2013-07-20, 19:21
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013
Cytat:
Napisane przez 19izka89
W jakimś sklepie przy zakopiance w Krakowie mają tą firmę, w tym sklepie wszytko jest takie  i lepiej tam nie wchodzić
Ex, a może takie albumy jak my kupiliśmy? Takie grube drukowane karty na jakieś 30 zdjęć. Jest promocja, że jak kupujesz 2 to trzeci gratis. Są formatu 30x30 i robią duże wrażenie http://www.najlepszefoto.pl/oferta/oferta-specjalna
Zazdroszczę Wam tych starań. Ja chciałam dziecko na studiach to mój Tż nie chciał  Zaparł się, że dopiero po, a po to ja muszę iść do pracy, a w moim zawodzie bardzo rzadko dają umowy na stałe
Brzuch dalej mnie boli  ale przynajmniej mogę nadrobić dextera. Jak będzie bolał dalej to może i true blood nadrobię 
|
Izka jesteś zadowolona z tego albumu? Co zamawialas? ??? Też się nad tym zastanawiam 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------
Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni
To znowu ja  Po lunchu.
Pospałam do 7 rano czyli do 14 na polski czas). Pogoda piękna, tyle tylko,że wilgotność ogromna. Do tego o 6 rano jest jeszcze szaro ( późno robi się jasno, ale dłużej jest też jasno) Nawet w cieniu nie ma za bardzo ulgi. Powoli się rozlokowuję - póki co wypakowałam wszystko z walizek i zostawiłam na łożku
Lot spokojny - zarówno jeden i drugi. Urzędników miałam fajnych. W tej "cudownie" długiej kolejce na lotnisku stałam w miarę krótko i cała papierkowa robota poszła migusiem.
Wrzucam Wam fotkę z NY - staliśmy w korku i cykaliśmy foty w nudów. Chciałam Wam pokazać te sławne żółte taksówki, ale wszystkie są już nowe ( nie są to te stare znane nam z filmów) i to już nie to
Popatrzę o co tam pytałyście jeszcze i odpiszę, jeśli mi bateria nie padnie.
Cieszę się ogromnie!!   Choć jeszcze nie czuję,że to nie Polska.
|
widać że jeszcze mało to do Ciebie dobiera 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|