Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 19:56   #797
Trele_Morele
Zakorzenienie

Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
witaj, bardzo mi przykro że dołączyłaś do nas, aniołkowych mam ja też jak większość dziewczyn tutaj miałam zabieg łyżeczkowania. Wiele jest tu opinii że lepsze samoistne # niż zabieg,moja pani dr była innego zdania, powiedziala, że najlepiej abym się poddala zabiegowi, bo widok # i tego wszystkiego może być dla mnie wstrząsem, bo byłam już w 12tc. Sam zabieg to nic w porównaniu z bólem psychicznym. Wykonują go pod znieczuleniem, trwa ok 20 min, nic nie bolało mnie po, a na następny dzień wypisali mnie do domu. Nie krwawiłam bardzo, a to podobnie tak jest kiedy cię dobrze "wyczyszczą". Miałam 100 % zaufanie, bo zabieg przeprowadzała moja dr. :potrzeba czasu... musisz być silna.

Dziewczyny wpadłam tu żeby Wam się pochwalić, a tu takie smutne wieści znów. Takie to życie -smutek przeplata się z radością. A wiec... widziałam i słyszałam dziś serduszkomojego maleństwa na razie wszystko ok, lekarz zalecił profilaktycznie Acard, i nie powiem jakoś tak bezpieczniej się poczułam Mam nadzieję że przyjdzie czas że wszystkie tutaj będziemy chwalić się zdjęciami naszych ziemskich narodzonych dzieciaczków
Mona wspaniale wiadomosci .. Oby tak dalej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora