Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 21:03   #4256
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Witam Wybaczcie dawno mnie nie było ale tak- do 12 lipca miałam męża w domu więc nie tak łatwo wejść bo się korzysta z tego czasu bo potem 3 tyg znów go nie ma...a przez ten tydzień nie miałam lapka bo był w serwisie...
U mnie bez zmian...czas leci jak nie wiem...Mikołaj w niedziele skończył 7 miesięcy i tego dnia pojawił się pierwszy ząbek...dzisiaj wyszedł drugi...a maleństwo tak mi skacze po pęcherzu ze nieraz mało się nie zesikam...we wtorek idę do gina to się dowiem co tam słychać
Dobrze że się odezwałaś

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... właśnie się ogoliłam i przyszłam do TŻta z płaczem, fakt faktem że udało mi się wykosić wszystko ale jak stanęłam przed lusterkiem i zobaczyłam ilość ran i ilość krwi to o mało nie zemdlałam istna rzeź
Czyżby od teraz już zawsze taka rzeź?

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
tez mamy neonowe swiecace w nocy ale z aventa

Czekaj, czekaj bo nie czaje gdzie sie kosilas?

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

jakby nie to ze juz mam z Aventa wszystko to grubo bym sie zastanowila nad LOVI i Tommee Tippee oraz butelkami z Dr Baruna. Ogolnie godne polecania chyba

PS. Dalej waga stoi na 56 kg czyli nic nie przytylam jeszcze ;( ja juz nie wiem zastanawiam sie ... moze mam cukrzyce?

jak to jest w ciazy? moge tez miec nadmiar oraz niedobor cukru?
A jak Twój poziom cukru?

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze tak. Nie Wiem jak sie ma nie dobor cukru do ciazu ale cukrzyca ciazowa to coraz czesciej spotykana sprawa. Ktory tydzien masz teraz ? W Polsce badania na poziom cukru sa obowiazkowe miedzy 26 a 28 tc ? Tak dziewczyn

No tak Stahursky. Tez sie zastanawialam czy mi sie przysnilo . A najlepsze ze to byla jakas reklama Banku Slaskiego ;D
Jeszcze mowili : Wejdz na nasza strone www a Jacek Stahursky pokaze Ci jak samemu badac piersi .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Na poziom glukozy 24-28 tydzień

A poziom cukru to badają też normalnie jak morfologię i mocz.

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Kurcze chyba dziś nie dodam żadnej foty
Czemu nie możesz wkleić?

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A ja Wam pokaze ten monitoring co wczoraj dostałam w prezencie. Nie widziałam takiego nigdzie, I firma jakas TONY a nie TT . Probuje go wlasnie rozpracowac , fajny bajer - jakas lampka nocna.. Termometr pokojowy I kamera ma podczerwien wiec w nocy podobno jest czysty obraz .

O I mozna jeszcze przez ten pilot mòwic do dziecka :O ale jaja..
Mam pietrowe mieszkanie ale male, ciekawe czy bede z tego korzystac. No ale prezent to prezent )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ale bajer sądzę że na pewno wypróbujesz choćby z ciekawości

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora