2013-07-20, 21:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
Napisane przez agaczilla21
Witam  Wybaczcie dawno mnie nie było ale tak- do 12 lipca miałam męża w domu więc nie tak łatwo wejść bo się korzysta z tego czasu bo potem 3 tyg znów go nie ma...a przez ten tydzień nie miałam lapka bo był w serwisie...
U mnie bez zmian...czas leci jak nie wiem...Mikołaj w niedziele skończył 7 miesięcy i tego dnia pojawił się pierwszy ząbek...dzisiaj wyszedł drugi...a maleństwo tak mi skacze po pęcherzu ze nieraz mało się nie zesikam...we wtorek idę do gina to się dowiem co tam słychać 
|
Dobrze że się odezwałaś 
Czyżby od teraz już zawsze taka rzeź?
Cytat:
Napisane przez budowniczka
tez mamy neonowe swiecace w nocy ale z aventa
Czekaj, czekaj bo nie czaje  gdzie sie kosilas? 
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------
jakby nie to ze juz mam z Aventa wszystko to grubo bym sie zastanowila nad LOVI i Tommee Tippee oraz butelkami z Dr Baruna. Ogolnie godne polecania chyba
PS. Dalej waga stoi na 56 kg czyli nic nie przytylam jeszcze ;( ja juz nie wiem zastanawiam sie ... moze mam cukrzyce?
jak to jest w ciazy? moge tez miec nadmiar oraz niedobor cukru?
|
A jak Twój poziom cukru?
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele
Oczywiscie ze tak. Nie Wiem jak sie ma nie dobor cukru do ciazu ale cukrzyca ciazowa to coraz czesciej spotykana sprawa. Ktory tydzien masz teraz ? W Polsce badania na poziom cukru sa obowiazkowe miedzy 26 a 28 tc ? Tak dziewczyn
No tak Stahursky. Tez sie zastanawialam czy mi sie przysnilo . A najlepsze ze to byla jakas reklama Banku Slaskiego ;D
Jeszcze mowili : Wejdz na nasza strone www a Jacek Stahursky pokaze Ci jak samemu badac piersi .
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Na poziom glukozy 24-28 tydzień
A poziom cukru to badają też normalnie jak morfologię i mocz.
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88
Kurcze chyba dziś nie dodam żadnej foty 
|
Czemu nie możesz wkleić?
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele
A ja Wam pokaze ten monitoring co wczoraj dostałam w prezencie. Nie widziałam takiego nigdzie, I firma jakas TONY a nie TT . Probuje go wlasnie rozpracowac , fajny bajer - jakas lampka nocna.. Termometr pokojowy I kamera ma podczerwien wiec w nocy podobno jest czysty obraz .
O I mozna jeszcze przez ten pilot mòwic do dziecka :O ale jaja..
Mam pietrowe mieszkanie ale male, ciekawe czy bede z tego korzystac. No ale prezent to prezent  )
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Ale bajer sądzę że na pewno wypróbujesz choćby z ciekawości
|
|
|