Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 20:10   #596
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Ola przywitala swiat o 13.35 dzikim wrzaskiem i z wielkim glodem. Dzielna mama wtorowala jej na caly Krakow az wypchnela na swiat 3960g i 56 cm malego szczescia.
Gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Dziwna mi ta glukoza wyszła

Norma na czczo jest 74-106, a ja mam 68
W ciaży glukoza jest niższa

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
za super wieści o wyjściu do domu

wklejam prezenty od siostry,szkoda,że nie możecie ich dotknąć,są niesamowite w dotyku,zrobione z organic cotton 100%,poza tym zapinane na krzyż,takie chciałam,bo tutaj w UK w sklepach nie znalazłam,a takie łatwiej się zakłada noworodkowi w porównaniu z tymi przez głowę.
Bardzo ładne!
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Info od Roxi!
Jest w szpitalu z powodu złego samopoczucia i bóli. CC ma na następny poniedziałek, ale ją zostawili. Jutro porobią badania i będzie wiedziała co i jak. Ma izolatkę i odpoczywa. Trzymajcie kciuki z nią.
I wstawiła do klubu fotkę, ostatnią z brzuszkiem, i przeprasza, że nie na rondzie!

Niedawno poszli od nas przyjaciele. Ale się uśmiałam! Aż podbrzusze pobolewa :P
Przyjaciółka cały czas trzymała rękę na Filipie, ale dość grzeczny, chociaż swoje pokopał ciotkę
Ech, w takim humorze to można rodzić

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora