Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cienie pod oczami - efekt zmęczenia czy materiał do leczenia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 20:11   #2
Pacynka
Rozeznanie

Dot.: Cienie pod oczami - efekt zmęczenia czy materiał do leczenia?

To zależy niestety. Musisz przede wszystkim porobić badania czy jest wszystko ok.

U mnie było to tak, że po 27-mym roku życia pojawiły się u mnie cienie pod oczami. Najpierw były mało widoczne ale teraz (jestem po 30-stce) już widać je bardzo. Wiem, że dużo pomaga maska algowa bo jak byłam niedawno u kosmetyczki na peelingu kawitacyjnym to położyła mi na koniec właśnie tą maskę. Byłam bardzo zdziwiona bo cieni prawie nie było widać i nie musiałam ich tuszować po zabiegu. Jednak efekt jest tylko jednorazowy bo na drugi dzień znów się cienie pojawiły. Kosmetyczka też mi mówiła że maska algowa dużo daje w takim przypadku ale tylko jednorazowo. No jakoś mi się nie uśmiecha kładzenie maski algowej codziennie.
Na wątku o dermarollerze przeczytałam o możliwości zniwelowania cieni rolką właśnie. Może dermaroller właśnie się tu sprawdzi. Ale cały czas zastanawiam się czy lepiej go kupić i robić samemu czy iść na zabieg. Chodzi mi tu o bezpieczeństwo i produkty stosowane po rolce.
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując