Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 20:13   #4263
budowniczka
Rozeznanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Tż mi mówił że przejeżdzał koło fabryki Nivea i okrutnie tam, już z daleka, żeby brzydko nie powiedzieć- śmierdzi
właśnie..

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Co do kosmetyków to ja z Nivea używam płynu do kąpieli z szamponem 2w1 i polecam a po kąpieli stosuję emulsję do ciała Atoperal Baby...jest rewelacyjna...Miko miał bardzo suchą skórę i po kilku posmarowaniach jest ok i używam jej nadal...pierwszy raz kupiłam w aptece 200ml za 32 zł a teraz kupuję na allegro i za 500ml płacę coś ok. 25 zł z przesylką
Siostra tez mega zadowolona...

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
ŻŻEE COO?!

Śliczny brzuszek i piękna opalenizna

Jeżeli chodzi o kąpiel to moje koleżanki oraz siostra TŻ-ta bardzo polecają oliatum.
Szczerze jestem najbardziej przekonana za oliwtum ale ta cena

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze tak. Nie Wiem jak sie ma nie dobor cukru do ciazu ale cukrzyca ciazowa to coraz czesciej spotykana sprawa. Ktory tydzien masz teraz ? W Polsce badania na poziom cukru sa obowiazkowe miedzy 26 a 28 tc ? Tak dziewczyny ?

No wlasnie nie Wiem jak to sie na do luszczacego ciemiaczka np ? Kurde o tym nie pomyslalam :mysli:
jestem w 24 tc nic nie tyje... moze to przyczyna cukrzycy ... juz sama nie wiem... wole leczyc sie na wlasna reke niz u tych pasożytow (taka przenosnia oczywiscie)
Własnie mysle... o ciemieniusze...
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Czyli urlop mega udany

Fajny opalony brzuszek
Ale bym pojechała na jakieś wakacje

Ale mi zrobiłaś smaka,musiałam sobie zafundować 2 ogórasy

Hm Stachursky Ekspert od piersi?

Nivea ma niezbyt przyjazny dla skóry dziecka skład.
Wlasnie skladu nie sprawdzalam, ale zapach strasznie chemiczny...
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
http://www.autofoteliki.pl/foteliki-...liki-0-18-kg-1 proszę
ale TŻ mówi ze to nie są takie foteliki do zamontowania na stelażu wózka

my kupujemy 2w1 plus do tego foteli myśleliśmy nad 3w1 ale xa wyjdzie drożej w tej wersji

trzeba jeszcze brać pod uwagę długość pasów, bo my np każdy fotelik będziemy musieli przymierzać czy nam pasów wystarczy

może dopiero miała chwilę żeby napisać na majowo- czerwcowym wątku któraś rodziła 36 godzin

widziałam jeszcze Majdana, Pudziana i jeszcze jednego jakiegoś :P

jaka opalenizna super!

mi bratowa mówiła że lepiej niemowlaka myć w tych aptecznych płynach bo ma wrażliwą skóę, a potem dopiero przerzucić się na inne

ja mam niedobór cukru na wieczór :P ostatnio mi położna mówiłą że za mocno mi cukier wieczorem spada i mam coś przekąsić owoc albo jogurt

nemosek, my chcemy foteli Be safe easy go: http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=2212 i bardziej się ku temu skłaniam bo mi się ten zwykle azywany jajkiem albo orzeszkiem fotelik podoba, druga opcja to: http://allegro.pl/wozek-x-lander-x-m...383512688.html tu w tym zestawie jest
Czyli fakt, musze zmierzyc cukier... jutro zmierze glukometrem...
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora