Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-20, 20:23   #4256
Krrem
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Trzymaj się, oby to jednak nie było nic poważnego
Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Trzymaj się. To w dalszym ciągu tylko podejrzenie, nie diagnoza. Musi być dobrze

Dzień dobry!

Jutro wyjazd o 5 rano do Poznania na wielkie sprzątanie Po ogarnięciu [odkażeniu łazienki, kuchni, takie tam, odkurzenie. Ogólnie jest czysto, ale wiadomo, po swojemu trzeba poprawić].
Po ogarnianiu mogę wyruszać na podbój miasta z przyjaciółką

Włosów wczoraj nie umyłam, ciągle robota. Dziś umyję i nałożę waxa, bo mnie nie obciąża.
Musi być dobrze.

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Krrem, z ciekawości nie wytrzymałam i poszukałam Twoich włosków. Prześliczne kręcioły

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Spróbuję, chyba

Wie jeszcze może któraś z Was czy przed kolonoskopią można nie wyrazić zgody na lewatywę? Badanie zostanie wtedy wykonane czy nie?
Wiesz co zapytaj lepiej lekarza. Ale jeśli można to pewnie będziesz musiała się zabawić z olejem rycynowym

Macie do polecenia jakiś krem mocno natłuszczający? Dermatolog mi przepisała dwa przykładowe do smarowania rąk. Oba sa na parafinie a mi parafina nawet na rękach nie służy.

Tak mnie dłonie swędzą że nie wiem. Mam jakąś alergie kontaktową. Cholera wie na co a testy moga nie wykazać na co plus i tak bd mogła je zrobic dopiero po powrocie.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora