2013-07-21, 07:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni
To znowu ja  Po lunchu.
Pospałam do 7 rano czyli do 14 na polski czas). Pogoda piękna, tyle tylko,że wilgotność ogromna. Do tego o 6 rano jest jeszcze szaro ( późno robi się jasno, ale dłużej jest też jasno) Nawet w cieniu nie ma za bardzo ulgi. Powoli się rozlokowuję - póki co wypakowałam wszystko z walizek i zostawiłam na łożku
Lot spokojny - zarówno jeden i drugi. Urzędników miałam fajnych. W tej "cudownie" długiej kolejce na lotnisku stałam w miarę krótko i cała papierkowa robota poszła migusiem.
Wrzucam Wam fotkę z NY - staliśmy w korku i cykaliśmy foty w nudów. Chciałam Wam pokazać te sławne żółte taksówki, ale wszystkie są już nowe ( nie są to te stare znane nam z filmów) i to już nie to
Popatrzę o co tam pytałyście jeszcze i odpiszę, jeśli mi bateria nie padnie.
Cieszę się ogromnie!!   Choć jeszcze nie czuję,że to nie Polska.
|
Moni cieszę się, że dotarłaś bez problemu 
Cytat:
Napisane przez perfuzja
Jak byłam w Twoim wieku, to..
U nas następne pewnie za 4-5 lat 
|
U nas (jeśli w ogóle będzie 2 ) to jak najszybciej po 1 (które nie wiadomo kiedy ) 
Cytat:
Napisane przez Calipso88
Mnie też się te białe ażurowe bardziej podobają ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------
Upsssss
Chyba pora zamontować drzwi na klucz :P ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------
Też właśnie myślę, że te tradycyjne są z klasą - dla mnie tandetne są dekorowane jakimiś dziwnymi rzeczami na pierwszych stronach, a jak widziałam co niektóre foto książki, to już w ogóle TANDETA - ŻAL!
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------
Tak Was czytam i kurcze ... ostatnio byłam u specjalisty w sprawie mojego kręgosłupa. Powiedział mi, że powinnam zapomnieć o dziecku, bo mogę z tego wyjść jako "wrak" -płakałam przez 2 dni praktycznie non stop, bo strasznie marzyłam o dzieciątku. Mam 25 lat i to dla mnie idealny wiek, żeby być mamą. Mamy dom, TŻ pracuje, ja akurat bym skończyła studia i miała na tyle czasu, żeby maleństwem się zająć (stażyści zaczynają pracę w szpitalach od października)...
...a Wy mogłybyście, kobity koł0 30 a nie chcecie... i tak się zastanawiam jakie to wszystko "sprawiedliwe" - jedne płaczą, bo nie mogą a chcą mieć dziecko, a drugie zrobiłyby wiele żeby go nie mieć :/ Ja np jak mi to powiedział poczułam się jak "niepełna" kobieta - "niepełnowartościowa" . Wiem że mój TŻ też marzy baaaardzo o dziecku (tym bardziej, że jego młodszy brat już będzie Tatą), a ja nie będę mogła mu dać tego, czego tak pragnie 
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------
Data na październik a Wy już macie spisany protokół, fryzjer- no, no szybko 
|
nie wiem co Ci powiedzieć 
Cytat:
Napisane przez perfuzja
Dziewczyny, ratujcie. Za tydzień idę na wesele i chyba nie mam co na siebie założyc... Jakoś miałam wizję, że na tym etapie będę mieć już słodki ciążowy bębenek i cokolwiek nie założę będzie wyglądać dobrze, a ja cały czas wyglądam jak niewiadomo co.
Czy któraś z tych sukienek ma racje bytu?
Mam jeszcze czas, żeby coś kupić, więc uwagi typu "ogarnij się dziewczyno i kup sobie coś z czym nie wstyd wyjść do ludzi" jak najbardziej mile widziane.
|
groszki 

Witam w niedzielny poranek
Niestety nie udało się już zbić ceny, ale już jutro lub we wtorek działeczka będzie oficjalnie nasza
Pierwszy raz od chyba 4 miesięcy całkowicie pozbyłam się kaszlu... Chyba trzeba mi było wypoczynku, leżenia pod kołdrą i porządnych leków. Od środy do pracy
|
|
|