2013-07-22, 09:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
Napisane przez Laidee
naiat jade teraz do pracy, wiec nie mam jak sprawdzic, czy mam to w jakiejs ksiazce. Zreszta w domu tez nie, bo w zwiazku z tym, ze nasze mieszkanie jest tymczasowe to wiekszosc ksiazek lezy w pudlach. Jak sobie pomysle, ze mialabym przekopac kilkanascie kartonow, to robi mi sie slabo... Ostatnio szukalam tak podrecznika do angielskiego
Ale nawet jak wpiszesz w googla "mucha do garnituru" to powinno Ci wyskoczyc jakies sensowne zrodlo.
Na pewno mialam to rowniez walkowane na szkoleniach z dress code'u kilka lat temu. Na bardziej eleganckich popoludniowych imprezach widzialam takie zestawienia, wiec zakladam, ze tu teoria schodzi sie z praktyka.
|
Dopytuje się bo protokół jest mi hmmm... bliski.
I szczerze mówiąc pierwszy raz spotkałam się z taką opinią. Już nie mówiąc o praktyce.
Owszem muchy są zakładane do garniturów, ale tylko w wydaniu casualowym. I wtedy rzeczywiście panuje dowolność kolorystyczna owada.
Nigdy nie spotkałam się z muchą do garnituru w wydaniu eleganckim.. Czy to przy stroju tenue de ville czy tenue de soire.
|
|