2013-07-22, 13:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Napisane przez rasha90
A i jeszcze - już po wizycie u lekarza, przez dwa tygodnie mi się nie przytyło, główka wstawiona  Pani przyjdzie na przełomie lipca i sierpnia... chyba że Pani urodzi 
|
Oklaski za wizytę.
Cytat:
Napisane przez irmith
Witam
Chwilowo kompletnie nie ogarniam moich dwóch maluchów w związku z czym wpadam tylko się pochwalić że 16 lipca poprzez cc urodził się mój przystojniak Szymon 3720gr i 53cm szczęścia. Od 19 lipca jesteśmy w domu i staramy się jakoś poukładać sobie rytm dnia co niestety przy mojej córce jest cieżkie do zrobienia bo maluchy zwykle jedzą jednocześnie i śpią na zmianę 
|
serdeczne gratulacje.
Cytat:
Napisane przez malinka0525
Dotkaaa, Paulinka777, Kathe, Skylie, Adriana07, Neni1984, lachryma, Irmith witam wasze kochane maleństwa na świecie i gratuluję
Wybaczcie, że nie odzywałam się ostatnio, ale dopadł mnie kryzys  Płakałam często i chodziłam przygnębiona i zmęczona. Zmęczona nadal jestem, ale samopoczucie już trochę lepsze i mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej. Mała mnie pociesza bo zaczyna już mi uśmieszki czasem słać jak do niej mówię  A już myślałam w pewnym momencie, że mnie nie kocha  Wczoraj skończyła pierwszy miesiąc swojego życia poza moim brzuszkiem 
W dzień słabo sypia i ciągle mi się budzi. Jedynie na spacerkach ładnie śpi no i w nocy też jest w miarę na szczęście. Nie karmię już piersią  Podjęłam decyzję o całkowitym przejściu na MM bo mała przy cycu tak strasznie się wkurzała, że aż serce chciało mi pęknąć  Karmimy się więc mleczkiem Nan.
Uciekam bo właśnie się obudziła i już chce jeść żarłoczek mały 
|
dobrze, że już nasz lepsze samopoczucie, brawa za skończony miesiąc.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|