2013-07-22, 13:29
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58
Cytat:
Napisane przez cowie
Namiot
Kochana Ty na moich najlepszych dziełach dostaniesz odręczny
Oj, biedna 
Czym się naszprycowałaś?
|

Apap zdziałał cuda, aż się dziwię A może to nie był APAP? Grunt że zadziłało W takie dni jak ten chciałabym być w ciąży, albo być facetem 
Cytat:
Napisane przez Laidee
 Jak będzie ciepło, to nic się nie skropli. Chyba
Na pocieszenie napiszę, że my robimy obiad na tarasie, więc jak będzie pizgało to zamiast obiadu będzie  Może powinnam gościom w prezencie dać kocyki? 
|
Kocyki z winietką
Cytat:
Napisane przez Olgietka
UWAGA!
Niewiarygodne..... ale prawdziwe!
Dzwoni TŻ:
"Franczeska, zapytasz na wizażu, gdzie w Warszawie jest jakiś dobry męski fryzjer? Jestem gotów choćby i stówę zapłacić!  "
to pytam 
|
Tak to Cię do Tworek ( nie wiem czy dobrze odmieniam, ja nie tutejsza ) wysyłał za przedawkowanie wizażu, a teraz to po rady przychodzi 
Cytat:
Napisane przez melleczka
Ale fajnie, że napisała chociaż
Swoją drogą... Ile myśmy mieli jeszcze prezentów dostać to ho ho ho  Ten przyjedzie z prezentem, tamten da później, ci jak będą wracać skądś to podjadą  Mnie nie chodzi o kasę czy prezenty, ale po cholerę mówić coś takiego skoro i tak się wie, że się tego nie dotrzyma 
|
Chamówa totalna... Jakby mnie nie było stać przychodzić na wesele to bym nie przyszła, a nie mydliła Młodym oczym "spóźnionymi prezentami"
|
|
|