Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-22, 12:56   #2511
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Stokrotko widzę, że u Ciebie zaczyna się coś dziać Zaciskam kciuki za szybką i bezproblemową akcję
Ty jeszcze na zakupy wyruszasz? Ja pewnie bym siedziała jak na szpilkach i czekała

Wczoraj w akcie desperacji zawołałam tż i kazałam sobie obciąć włosy ! Nie zawahał się i ciachnął 10 centymetrów

Dziś od rana intensywnie. Byłam po pieczywo i głupią gazetę do opalania. Zmieniłam pościel, pościerałam kurze, wysprzątałam kuchnię, łazienkę. Zaraz zrobię 2 prania, poprasuję trochę, wyszlifuję drzwi i zaszpachluję. Wieczorem chcę jeszcze skoczyć do biblioteki co by się nie nudzić.

Ale upał. Szkoda, że trzeba się kisić w bloku
no trzeba coś jeść tym bardziej, ze wszystko przeszło, szkoda ale co trzeba być cierpliwym. To intensywny dzień dzisiaj u Ciebie ja też w bloku siedzę mimo, ze działkę mam blisko ale w takie upały to nawet się nie bchce iść, może wieczorem

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

stokrotka tez myslalam ze juz pojdzie

szalejesz
ja tez tak myślałam

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Nie chciałam przestraszyć, a pocieszyć Wszystko skończyło się dobrze

To nie z odwagi, tylko z desperacji- mam takie piórka, że głowa mała.... Jak tylko pojawi się wolna kasa, to biegnę do endokrynologa.

Wczoraj jeszcze się dobiłam oglądając zdjęcia sprzed kilku lat ... 8 kilogramów mniej, mnóstwo włosów fajnie obciętych, opalona... Wyłam pół dnia
nie płacz kochana, każda z nas ma czasami gorsze dni co do swojego wyglądu ale jesteś piękna tylko w to uwierz
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Stokrotko, wszystko wskazuje, że to już niedługo
no trochę się boję, trochę doczekać nie mogę, podekscytowana jestem

na obiad mam wczorajszy rosół, dogotuję ziemniaczki młode i fasolkę, a Wy co macie dzisiaj na obiad?

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora