2007-04-22, 12:58
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
Napisane przez pancia_h
Tylko, ze nie wszystko wlasnie rozumiem.Moje przeklenstwo, to to ze malo jadam od urodzenia i tak samo od urodzenia mam okropna przemiane.
Dlatego musisz zacząć więcej jeść i rozkręcić metabolizm.
Raz widze, ze mleko z platkami mozna jesc innym razem, ze to nie jest dobre na sniadanie.
Płatki a płatki to różnica. Nie wiem o jakich czytałaś.
Jezeli chodzi jak mysle zeby wygladala moja dieta, to na sniadanie pewnie cos z mlekiem, bo uwielbiam mleko, do tego platki, ryz,makaron,cokolwiek sie da.
Jeśli z mlekiem: Owsianka (płatki owsiane + mleko), może być też musli (bez cukru), ryż i makaron zmień na ciemy/razowy (ze względu na błonnik)
Z obiadem mam problem, bo jedni pisza ze ziemniaki mozna innize nie. A problem, to taki, ze z miesa jakam tylko kurczaka. Nie lubie sosow i zapiekanych warzyw.
Ziemniaki stają się bombom kaloryczną w połączeniu z sosami i tłustym schabowym, same tak naprawdę mają mało kcal. Mogą być nie polecane ze względu na skrobię i wysoki IG, ale możesz je dołączyć do diety. Kilka ziemniaków w tygodniu, w sumie czemu nie, trzeba tylko dobrze je połączyć z innymi produktami. I najlepiej w okolicach treningu...
Pierś z kurczaka to świetne źródło białka, więc jedz śmiało.
Ide na urodziny brata. Potem pomysle glebiej nad dieta.
|
Zielone, pogrubione
|
|
|