2013-07-22, 21:55
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brak orgazmu, problemy z orgazmem - wątek zbiorczy
To może i ja dołączę ... Od jakiegoś czasu nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu podczas stosunku. Przy pierwszym tabletkach było ok, jakoś tak po zamienia to się zaczęło, więc w psychice zostało mi, że to przez tabletki. Bałam się powiedzieć o tym swojemu Tż i wtedy było jeszcze gorzej, myślałam o tym, że nie dojdę na pewno no i miałam wrażenie jakbym go oszukiwała. W końcu się odważyłam i mu powiedziałam, porozmawialiśmy i było niby lepiej, ale jednak nie do końca...Chciałam znowu zmienić tabletki, bo myślałam, że to od nich nie mogę dojść, ale skoro mam orgazm łechtaczkowy (który i tak początkowo osiągałam po dłuższym czasie zabawy, na pewno dłuższym niż wcześniej) to chyba nie jest wina tabletek. Podczas stosunku odczuwam na prawdę dużą przyjemność, jest cudownie, bardzo często mam wrażenie, że zaraz dojdę i ... nic .... Nie wiem co się dzieje...może to moja psychika tak działa ? Zaczynam wtedy myśleć, że na pewno nie dojdę, albo teraz muszę dojść... przecież tak się nie da co robić ? jak sobie z tym radzić ?
|
|
|