Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ona jest ładniejsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-22, 21:29   #59
kinnka
Raczkowanie

GG do kinnka
Dot.: Ona jest ładniejsza!

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
ale to taki "komplement" raczej niz komplement. Swoja droga to co mnie uderza to bijacy z tego egoizm. Tzn on w ogole nie myslal co czuje jego kobieta, ale skupil sie na wlasnych decyzjach i tym "co inni powiedza", na tym co mowili etc. .... tak jakby bardziej zalezalo mu komus cos pokazac niz wlasne szczescie czy szczescie kogos z kim jest blisko.

Co do powiedzenia jakiegos glupstwa - no kazdemu sie zdarzy: zrobic blad ortograficzny, krzywo wstac z lozka czy pomylic balsam z zelem pod prysznic Chodzi wiec wlasnie o premedytacje.

Jezeli nie celowo, przeprosi i powie ze tak nie mysli - to nie ma co wysylac na ognie piekielne
Ale co jesli jest inaczej?
Skad my to mozemy wiedziec?
Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
nie wydaje mi się, aby było to powiedziane w żartach -autorka postu chyba napisałaby o tym?

gdyby TŻ powiedział mi coś takiego, byłoby mi bardzo, bardzo przykro, mimo że obiektywnie stwierdzam, że jest cała masa, miliony ładniejszych ode mnie. Za takie coś -
tak, tak. każdemu zdarza się palnąć głupstwo. ale w tym przypadku koleś chyba trochę przegiął.
mój TŻ też czasem zastosuje nieco nietrafiony komplement, ja też od czasu do czasu coś głupiego niechcący walnę. ale stwierdzenie, że jakaś tam to "niezła laska, z fajnymi cyckami, ładniejsza od ciebie" jest chyba mocnym przegięciem, po którym należą się piękne przeprosiny.
kinnka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując