Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-24, 16:09   #106
201703061427
Konto usunięte

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat:
Napisane przez green1993 Pokaż wiadomość
hehe no zobaczymy czy mi podejdzie... A że różne... no życie
gratuluuje w jakim mieście chcesz studiować ? podejdzie Ci na pewno moja koleżance podobają się te studia ale ona całe życie się odchudza to większość wiedziała że pojdzie na to
Cindy gdzie wybywasz tym razem ? Mmm pierogi moogłabym je jesć cały czas

Z pracą nie wyszło ale ogólnie kobieta która ze mną prowadziła rozmowę była dziwna , zgubiła moje CV , nie chciało jej się rozmawiać ze mną nawet nie zapytała o doświadczenie, inne prace itd tylko kazała w 1 siebie zaskoczyć więc opowiedziłam o tańcu brzucha i faktycznie zainteresowało ją to, wiec chyba źle nie poszło mi a pozniej mi podziękowała i tyle . Natomiast moją koleżankę przyjęto ale miała normalną babkę opowiadała o pracy , studiach zainteresowaniach mieliśmy przygotować jeden cytat i rzecz ( mnie nawet babka o to nie zapytała) a z nia gadała o tym z 10 min . No trudno wygadałam się i od razu mi lepiej na pocieszenie jem właśnie czekoladę
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując