Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-24, 15:25   #747
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
to porozmawiaj z nią i powiedz że w domu jest wszystko wspólne, ze Ci przykro że naskakuje na Ciebie,a tym bardziej że chodzi o głupi makaron
Szkoda słów i nerwów, niby to nic takiego ale takie zachowanie drażni najbardziej, bo jest problem tam gdzie go być nie powinno... Z resztą cała moja rodzinka się złości na moją mamę i jej się już zmienić niestety nie da... Skoro jej tak źle jak ma mnie blisko to jeszcze tylko miesiąc i odsapnie spokojnie bo mnie w domu już nie będzie

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
ja też polecam piccasa choć jak nie miałam bo byłam po formacie to teostatnie zdj. co wklejałam byly z PAINTA

domii- no faktycznie dziwne zachowanie.. ale moze chce przez to pokazać cos? nie wiem.. że ona kupuje a wszyscy wyjadają, a potem nikt do sklepu nie idzie? hm.. dziwne. nie zdarzyło się to u mnie..
Gdyby było tak że rzeczywiście ona by kupowała, wszyscy by wyjadali i nikt inny by zakupów nie robił to nie byłoby tego zamieszania w ogóle. Każdy zawsze coś tam kupi, jak się zakupy robi to się myśli o wszystkich domownikach a nie tylko o sobie... Jak widać i tak jej źle bo to jest TYLKO JEJ. Powiedzieliśmy jej dzisiaj z ojczulkiem co myślimy na ten temat i wyniosła się na działkę (odpocząć od nas)... więc w domu zapanowała ciiiisza...
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora