Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak mi nie ufa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-24, 19:49   #5
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Mój chłopak mi nie ufa

Cytat:
Napisane przez Klarira Pokaż wiadomość
Nigdy nie był szarmancki, z kulturą u niego przeciętnie... jeśli się wkurzy to tak ma, jest zbyt impulsywny, ale słownie a nie czynami (żeby zaraz mi tu któraś nie pisała, że mnie zacznie bić). Ale macie może jakieś rady? Może pomimo tylu lat nie jest pewny mojej miłości? Przecież ja mu ją okazuję. Nie wiem co robić. Proszę Was o rady dziewczyny no
Wiesz z kim się związałaś (podpowiadam: agresywny, niekulturalny burak), tu żadne rady nie pomogą. Przez 3 lata przyzwyczajasz pana do takiego, a nie innego zachowania się, pozwalasz się tak traktować. Może pomoże Twoja zdecydowana, twarda postawa wobec tego: zero tłumaczenia się, jak zaczyna być agresywny (bo słowna agresja również jest zła, szkoda że to tolerujesz), to nie dyskutujesz, wychodzisz / wyłączasz telefon. Tylko masz takie jaja, aby tak robić, aby się zmienić? W dodatku go tłumaczysz, a nie powinnaś, bo największy szacunek powinnaś mieć do swojej osoby.

A co się w ogóle stało takiego, że po 3 latach zaczyna Ci to przeszkadzać? Jego zachowania się nasilają? Czujesz, że agresja jest coraz większa? Zaczynasz się bać?

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2013-07-24 o 19:50
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując