2013-07-24, 20:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez diabli
i musisz taki papier co miesiąc im przynosić żeby dostać te 77zl?  więcej wydasz na bilety i ksero
ooo, to Ty myślisz jak moja tesciowa  bo ona tez jakiś czas temu pytala czy będziemy malej dawac słoiczki, bo za każdym razem przy okazji zakupow kupilaby kilka i zrobilaby zapasy... mnie wydawalo sie ze jest na to za wcześnie...
bylam ostatnio w tej hurtowni (rp_77 na allegro) i zachwycil mnie pewien wynalazek:
http://allegro.pl/munchkin-gryzak-do-podawania-pokarmu-6m-i3347060543.html fajne nie?
ooo mamo, przed nami kolejne kulinarne emocje  już widze te wymiany przepisów i wspólne gotowanie 
|
no właśnie nie wiem czy co miesiąc ... nawet chciałam to olać ... no ale może wtedy kazaliby mi oddawać te dwa razy po 77 zł co dali no i ten dodatkowy tysiak do becikowego... a już nawet nie pamiętam na co tamte pieniądze poszły 
a o tym gryzaku myślałam nawet kiedyś żeby kupić ale się pohamowałam Przemek już za dużo ma wszystkiego, muszę mu ciuchy kupować większe zamiast różnych gadżetów 
a co do słoiczków to ja pierwsze kupowałam jak się Młody urodził, w myśl zasady "teraz mnie stać to kupię, nie zmarnuje się" - no i czarnowidztwo, teraz bym nie kupowała, może z 2-3 by dostał 
Cytat:
Napisane przez antoinettee
Muszę pochwalić Urząd Miejski w moim mieście  Wczoraj złożyłam wnioski i becikowe, rodzinne i dodatkowy tysiąc a dziś przyszła decyzja, że przyznali nam wszystko 
Byłam z Julką na USG bioderek. Wszystko OK, kazał pieluchować czasem bo ma nierówne fałdki przez asymetrię. W brzuszku było jej za ciasno i teraz troszkę nierówno się układa ale ma przejść do 3 miesiąca
Cieszę się, że z bioderkami OK.
Małej chyba nadszedł skok rozwojowy, dziś śpi tylko na rękach, odłożona do łóżeczka po kilku minutach się wybudza i płacze. Boję się nocy 
|
szybko z becikowym ale nam też szybko przyznali, po kilku dniach.
za bioderka!
Przemek dziś u mnie marudził i płakał a u męża się uspokajał, i ciągle się za nim oglądał 
Cytat:
Napisane przez banka26
Vil juz jabluszko? A to nie w 5 miesiacu?
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------
Ło matko to Przemek zaraz konczy 4 mc   kawal chlopaaa ale ten czas lecii
|
haha noooo =] za dwa tyg, dlatego mniej więcej tak dostanie Swoje Pierwsze Jabłuszko a propos, jak mu podawać, kilka łyżeczek czy po jednej i stopniowo więcej?
uśmiałam się przed chwilą .... szłam do sklepu po kocią puchę, spotkałam na schodach Maję, drugą zonę taty, i tak sobie gadamy pół godziny (wcale się wczoraj nie widziałyśmy ) no i ona tak na koniec pyta czy nie znam kogoś kto chciałby jej potowarzyszyć na pilates, bo nie umie się zmotywować ... a ja tylko bo od dwóch lat się wybieram a samej mi się nie chce .... pod latarnią najciemniej za tydzień idziemy pierwszy raz
Czas edycji: 2013-07-24 o 20:05
|
|
|