Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-24, 20:02   #3709
vil84
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
i musisz taki papier co miesiąc im przynosić żeby dostać te 77zl? więcej wydasz na bilety i ksero

ooo, to Ty myślisz jak moja tesciowa bo ona tez jakiś czas temu pytala czy będziemy malej dawac słoiczki, bo za każdym razem przy okazji zakupow kupilaby kilka i zrobilaby zapasy... mnie wydawalo sie ze jest na to za wcześnie...

bylam ostatnio w tej hurtowni (rp_77 na allegro) i zachwycil mnie pewien wynalazek:
http://allegro.pl/munchkin-gryzak-do-podawania-pokarmu-6m-i3347060543.html fajne nie?

ooo mamo, przed nami kolejne kulinarne emocje już widze te wymiany przepisów i wspólne gotowanie
no właśnie nie wiem czy co miesiąc ... nawet chciałam to olać ... no ale może wtedy kazaliby mi oddawać te dwa razy po 77 zł co dali no i ten dodatkowy tysiak do becikowego... a już nawet nie pamiętam na co tamte pieniądze poszły
a o tym gryzaku myślałam nawet kiedyś żeby kupić ale się pohamowałam Przemek już za dużo ma wszystkiego, muszę mu ciuchy kupować większe zamiast różnych gadżetów

a co do słoiczków to ja pierwsze kupowałam jak się Młody urodził, w myśl zasady "teraz mnie stać to kupię, nie zmarnuje się" - no i czarnowidztwo, teraz bym nie kupowała, może z 2-3 by dostał

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Muszę pochwalić Urząd Miejski w moim mieście Wczoraj złożyłam wnioski i becikowe, rodzinne i dodatkowy tysiąc a dziś przyszła decyzja, że przyznali nam wszystko
Byłam z Julką na USG bioderek. Wszystko OK, kazał pieluchować czasem bo ma nierówne fałdki przez asymetrię. W brzuszku było jej za ciasno i teraz troszkę nierówno się układa ale ma przejść do 3 miesiąca
Cieszę się, że z bioderkami OK.
Małej chyba nadszedł skok rozwojowy, dziś śpi tylko na rękach, odłożona do łóżeczka po kilku minutach się wybudza i płacze. Boję się nocy
szybko z becikowym ale nam też szybko przyznali, po kilku dniach.
za bioderka!

Przemek dziś u mnie marudził i płakał a u męża się uspokajał, i ciągle się za nim oglądał

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Vil juz jabluszko? A to nie w 5 miesiacu?

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Ło matko to Przemek zaraz konczy 4 mc kawal chlopaaa ale ten czas lecii
haha noooo =] za dwa tyg, dlatego mniej więcej tak dostanie Swoje Pierwsze Jabłuszko a propos, jak mu podawać, kilka łyżeczek czy po jednej i stopniowo więcej?

uśmiałam się przed chwilą .... szłam do sklepu po kocią puchę, spotkałam na schodach Maję, drugą zonę taty, i tak sobie gadamy pół godziny (wcale się wczoraj nie widziałyśmy ) no i ona tak na koniec pyta czy nie znam kogoś kto chciałby jej potowarzyszyć na pilates, bo nie umie się zmotywować ... a ja tylko bo od dwóch lat się wybieram a samej mi się nie chce .... pod latarnią najciemniej za tydzień idziemy pierwszy raz

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2013-07-24 o 20:05
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora