2013-07-24, 22:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
hello
kurde miałam wyjazde służbowy niezapowiedziany ale już jestem
padam na pyszczek
Meduzza, kochanie sto lat dużo szczęści, miłości, spełnienia marzeń, pociechy z Julianny oraz żebyś w końcu dotarła się z TZ 
Cytat:
Napisane przez hope01
widzę księciunia na tapecie  musi ładnie wyglądać  ale to co mi się podobało:
-nie była po balowemu ubrana
-zeszli jak ludzie do ludzi a nie celebryci nie wiadomo jacy
-w ogóle po ludku wyglądali
-no i właśnie zwróciłam uwagę bez czapki, widać u nich nie ma takich spięć jak tu u nas
|
dokładnie, też mi się to podobało
a co do wyglądu, ja pojechałam na porodówkę w pełnym make-upie, nie wiem czy ktoraś pamięta jak leciałam do szpitala a między skurczami siostra TZ robiła mi henne 
na szczęście dzień wcześniej zrobiłam manicure i pedicure więc miałam piękne czerwone pazurki no wiecie nie znałam ani dnia ani godziny a jakby jakaś księżna koło mnie rodzila to żebym nie była gorsza 
wyszłam ze szpitala w sukience (co prawda jeszcze ciążowej) i kozakach na wysokim obcasie
Cytat:
Napisane przez treselle0
w ogóle co za dzień.Najpierw stracone godziny w urzędzie, pozniej kłótnia z tż (chyba pierwszy raz tak ostro  ), nigdy nie sądziłam, że będzie sobie tak przeklinać  A najgorsze, że nawet nie mam doła, kiedyś to chyba bym się pobeczała, że jak to, że my? tak do siebie? Teraz mam córkę i jakoś inaczej to przyjmuje, tak jakby mi brdziej 'zwisało'? 
|

Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Oznajmiam iż: Mamy 3 zęba
|

dajcie jednego
Cytat:
Napisane przez e_vel
Laski wygrałam do testowania Depilator Silk-epil 7 SkinSpa  jak odpakowałam paczkę to normalnie ze szczęścia się prawie nie popłakałam  Muszę napisać recenzję, tylko mi nie przesłali wiadomości gdzie  bożesz jak ja się cieszę  chyba powinnam w lotto grać 
|
wow, kobieto Ty to masz fart
ja też kiedyś miałam dobrą passę w nagrodach a teraz już olałam temat
graj graj kochana kto wiem, może się uda
acha na koniec chciałąm powiedzieć,że nasza Sophie.... pękła lekko na ogonie
|
|
|