2013-07-25, 09:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Napisane przez niunia32
opisałam jak schudłam, wysłałam zdjęcie przed i po i do mnie napisali czy nie chciałabym wziąć udziału w sesji
mam wszystkie fotki na płycie
super łowy
rośniecie
Dzień dobry 
|
Ślicznie wyszłaś!!
Cytat:
Napisane przez domii29
Jaka śliczna jesteś 
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------
Jestem wściekła... Coś czuję że te wakacje to będzie jedna wielka masakra. Mieliśmy jechać całą rodzinką, teraz nagle mój brat się wykręca że on nie jedzie bo jego dziewczynie mama zabroniła, laska ma 21 lat i jej mama zabroniła  . On bez niej jechać nie chce bo stwierdził że będzie non stop do niego dzwoniła i go kontrolowała. Mój D chciał jechać ze względu na mojego brata, bo byłoby się z kim napić piwa, pośmiać i w ogóle, jeśli się dowie że mój brat nie jedzie to coś czuję że i on jechać nie będzie chciał  . Rodzice od wczoraj ze sobą nie gadają więc też jest opcja że wszystko odwołają 
|
oooooooo matko a czemu jej nie pozwala?
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
te śpiochy w krowy piękne są
fiu fiu jaki brzuchol

mi to się rzadko kiedy uda coś wygrać :P
a wizażu sie załapałam d testowaia lokówki z Braun z jonizacją i w tym roku udało mi się dostać do testowaia Therm Line na odchudzanie, ale zdażyłam wziąć tylko chyba ze 4 tabletki :P
może jeszcze się zdecyduje jechać Twój brat  wiesz moja znajoma pierwszy raz pojechała wieku 23 lat z chlopakiem bo jej rodzice byli strasznie przewrażliwien że d razu wróci z brzuchem, że ktoś ją zgwałci, zabije itd
mi też się nei śni poród ani dziecko  dzisiaj mi się śniło że byłam panią lekkich obyczajów a moimi klientami był Bronek Malanowski i prokurator z Anny Marii Wesołowskiej/ Sądu Rodziego
wzięłam się z samego raa za robotę i kuchnię posprzątałam 
|
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
a i jeszcze chciałam żeby mi załatwili pracę w prokuraturze
ten prokuratot to akurat coś ma w sobie co mi się podoba 
|
hahaha uwielbiam tego prokuratora
Witam rano
maly tak skacze ze sikkam co chwilę
od rana mam non sto tlefony od moich siostrzenic- były w Zatorlandzie i są takie podjarane że masakra, dzwonią i opowiadają co i jak, mało tego kupiły sobie jajo dinnozaura i w wodzie ma sie wykluć mały dino i siedzą przy wannie i obserwują od rana hahaha
|