Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-25, 09:10   #980
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
opisałam jak schudłam, wysłałam zdjęcie przed i po i do mnie napisali czy nie chciałabym wziąć udziału w sesji

mam wszystkie fotki na płycie

super łowy

rośniecie

Dzień dobry
Ślicznie wyszłaś!!
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Jaka śliczna jesteś

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Jestem wściekła... Coś czuję że te wakacje to będzie jedna wielka masakra. Mieliśmy jechać całą rodzinką, teraz nagle mój brat się wykręca że on nie jedzie bo jego dziewczynie mama zabroniła, laska ma 21 lat i jej mama zabroniła . On bez niej jechać nie chce bo stwierdził że będzie non stop do niego dzwoniła i go kontrolowała. Mój D chciał jechać ze względu na mojego brata, bo byłoby się z kim napić piwa, pośmiać i w ogóle, jeśli się dowie że mój brat nie jedzie to coś czuję że i on jechać nie będzie chciał . Rodzice od wczoraj ze sobą nie gadają więc też jest opcja że wszystko odwołają
oooooooo matko a czemu jej nie pozwala?
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
te śpiochy w krowy piękne są

fiu fiu jaki brzuchol

mi to się rzadko kiedy uda coś wygrać :P
a wizażu sie załapałam d testowaia lokówki z Braun z jonizacją i w tym roku udało mi się dostać do testowaia Therm Line na odchudzanie, ale zdażyłam wziąć tylko chyba ze 4 tabletki :P

może jeszcze się zdecyduje jechać Twój brat wiesz moja znajoma pierwszy raz pojechała wieku 23 lat z chlopakiem bo jej rodzice byli strasznie przewrażliwien że d razu wróci z brzuchem, że ktoś ją zgwałci, zabije itd

mi też się nei śni poród ani dziecko dzisiaj mi się śniło że byłam panią lekkich obyczajów a moimi klientami był Bronek Malanowski i prokurator z Anny Marii Wesołowskiej/ Sądu Rodziego

wzięłam się z samego raa za robotę i kuchnię posprzątałam
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
a i jeszcze chciałam żeby mi załatwili pracę w prokuraturze

ten prokuratot to akurat coś ma w sobie co mi się podoba
hahaha uwielbiam tego prokuratora

Witam rano
maly tak skacze ze sikkam co chwilę

od rana mam non sto tlefony od moich siostrzenic- były w Zatorlandzie i są takie podjarane że masakra, dzwonią i opowiadają co i jak, mało tego kupiły sobie jajo dinnozaura i w wodzie ma sie wykluć mały dino i siedzą przy wannie i obserwują od rana hahaha