Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - cold feet
Wątek: cold feet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-25, 15:17   #1
katarzyna007
Przyczajenie

Unhappy

cold feet

Kochane! Mam problem. Nie wiem właściwie czy szukam porady, czy zwyczajnie potwierdzenia tego, co sama już wiem? W każdym razie, na kilka miesięcy przed ślubem upewniłam się, że nadal kocham byłego chłopaka a on mnie i nie wiem czy w tej sytuacji mogę wyjść za mąż.
Sprawę komplikuje fakt, że mój były chłopak jest żonaty i ma dwójkę dzieci. Poznaliśmy się 7 lat temu i byliśmy ze sobą 2 lata. To był pierwszy mężczyzna, z którym się kochałam, moja pierwsza wielka miłość. On już wówczas był żonaty, ale ja o tym nie wiedziałam. Poznaliśmy się w Londynie. Jego rodzina była wtedy w Polsce więc nic nie wzbudzało moich podejrzeń. Ale pewnego dnia on postanowił, że nie powinniśmy się więcej spotykać, twierdząc, że nasz związek nie ma przyszłości. Nie powiedział dlaczego, dopiero po pięciu latach od rozstania spotkałam go ponownie przez przypadek. Zaczęliśmy rozmawiać. Już przy pierwszej rozmowie wyjawił mi sekret, który przede mną ukrywał - żona i dzieci w Polsce. Ale powiedział też, że cały czas myśli o mnie. Zaczęliśmy się spotykać. Nie doszło do żadnego zbliżenia, ale ja czuję, że cały czas go kochałam a on nadal kocha mnie. Wiem, że z nim nie będę po tym, jak przyznał się do tych wszystkich kłamstw z przeszłości, ale czy w tej sytuacji powinnam wychodzić za mąż? Skoro mam teraz wątpliwości, to czy po ślubie nie będą one jeszcze większe?
katarzyna007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując