Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-26, 18:36   #277
ula2689
Wtajemniczenie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość

O właśnie, a jak Wam dzieci zaczynały siedzieć to w jaki sposób opanowały nieprzewracanie sie do tyłu??
Bo no u nas ciągle sie do tyłu przewraca i sie złości
Podpieraly się rączką.

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Melduję tylko że czytam na bieżąco, ale nie wyrabiam z odpisywaniem. Na dokładkę jakiś nerwoból mi wlazł w okolice nerki i chodze jak połamana... nawet dziecka wykąpać nie mogłam
Zdrowka Bidulko

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dziewczyny, w temacie szczepień, szczepi któraś przeciwko odkleszczowemu zapaleniu mózgu?

poszukuję informacji na ten temat, kiedy najlepiej szczepić, ile dawek, jaki koszt

naszemu pediatrze nie ufam w kwestii szczepień, dlatego pytam tutaj.
Kraven, jakie jest Twoje zdanie na temat tego szczepienia?
Mieszkamy na Suwalszczyźnie więc w regionie gdzie ryzyko zachorowań na choroby odkleszczowe jest duże,ale ja nie szczepię.Mieszkamy przy lesie,Kamil 1 raz mial kleszcza,ja nigdy,mąż chyba też nie.

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
O jej, to współczuje

Poprawił mi sie z rana humor o 180º
A dlaczego???
Rano poszliśmy na spacerek wr trójke i na chodniku leżało 90zł !!!!
Ja do tżta BIERZ TE 50zł SZYBKO!!
PATRZ I TU DYCHA LEŻY!!
I TAM DWIE DYCHY, A TAM JESZCZE JEDNA DYCHA
Całą droge miałam dziób od ucha do ucha usmiechnięty

No a teraz mały spi, tż w pracy a ja na balkonie w słońcu zaś sie smaże skwarrrrr!!!!
Ale jazda

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
w domu posprzątane, obiad prawie gotowy, dziś rosół, kurczak w cytrynach i sałatką z fetą, a na deser czekoladowe muffiny

uwielbiam krzątaninę w kuchni, niestety teraz nie mam kiedy i bardzo żałuję. Lena potowarzyszy mi jedynie przy obieraniu warzyw, bawi się obierkami i przekładaniem ziemniaków z miski do miski ale to max 10-15 minut, na więcej nie starcza jej cierpliwości
O to ja muffinka poproszę
Z moimi się nie da ziemniaków obrać bo Hubert zjada ziemniaki na surowo

Kupiłam bób,śmierdział niemiłosiernie ale ugotowałam,no i wywale do śmieci bo smakuje tak jak pachnie.Był zepsuty?
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora