Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-26, 19:55   #3162
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
Dzięki aż sama jestem ciekawa jak to będzie bo zawsze ever forever ktoś z nami był

a Ty nie masz dziś imprezki? ;>
mam ale za jakieś 30 min bo przyjaciółka jedzie do mnie z Warszawy a już wszystko przygotowałam

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Krótko o Nas.
Z TŻ znamy się 7 lat, parą jesteśmy od 5-ciu lat.
Poznaliśmy się w pracy i choć początkowo nie pałaliśmy do siebie sympatią, kiedyś coś zaiskrzyło. Powoli zaczęliśmy się zbliżać do siebie, często rozmawiać, wygłupiać się aż na wyjeździe z pracy Nas walnęło. No i tak zostało aż do dziś
Mamy prawie 1,5 rocznego synka Aleksandra, ale bez ślubu było Nam dobrze.
O tym, że się pobieramy i ustaliliśmy konkrety termin w sumie wyszło spontanicznie jakiś tydzień temu, więc jesteśmy dopiero na początku drogi liczenia wydatków itd.
Data wstępnie wybrana, być może się coś przesunie ale planujemy się pobrać 27.06.2015 roku.

I pytanko do Was, czy Wy już coś "ogarniacie"?
Tzn nie wiem w kościele, w Urzędzie, jakieś sale, grajków szukacie?

No i jeżeli któraś ma spisane dokładną listę wydatków będę wdzięczna za podesłanie, bo my już co prawda swoje zrobiliśmy ale może coś Nam umknęło.
hej gratulacje synka
kto się czubi ten się lubi

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Witaj

woooooow! no to na pewno będzie super!
mnie jutro też przez większość dnia nie będzie bo jedziemy nad wodę a potem na grilla albo na pizzę z kuzynem tż
ja byłam dziś nad wodą a do grilla mam nadal wstręt
baw się dobrze też

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora