2013-07-26, 19:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
Cytat:
Napisane przez Beezee
Dzięki  aż sama jestem ciekawa jak to będzie bo zawsze ever forever ktoś z nami był
a Ty nie masz dziś imprezki? ;>
|
mam ale za jakieś 30 min bo przyjaciółka jedzie do mnie z Warszawy a już wszystko przygotowałam
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Atomoowka
Krótko o Nas.
Z TŻ znamy się 7 lat, parą jesteśmy od 5-ciu lat.
Poznaliśmy się w pracy i choć początkowo nie pałaliśmy do siebie sympatią, kiedyś coś zaiskrzyło. Powoli zaczęliśmy się zbliżać do siebie, często rozmawiać, wygłupiać się aż na wyjeździe z pracy Nas walnęło. No i tak zostało aż do dziś
Mamy prawie 1,5 rocznego synka Aleksandra, ale bez ślubu było Nam dobrze.
O tym, że się pobieramy i ustaliliśmy konkrety termin w sumie wyszło spontanicznie jakiś tydzień temu, więc jesteśmy dopiero na początku drogi liczenia wydatków itd.
Data wstępnie wybrana, być może się coś przesunie ale planujemy się pobrać 27.06.2015 roku.
I pytanko do Was, czy Wy już coś "ogarniacie"?
Tzn nie wiem w kościele, w Urzędzie, jakieś sale, grajków szukacie?
No i jeżeli któraś ma spisane dokładną listę wydatków będę wdzięczna za podesłanie, bo my już co prawda swoje zrobiliśmy ale może coś Nam umknęło.
|
hej gratulacje synka 
kto się czubi ten się lubi
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------
Cytat:
Napisane przez existence
Witaj
woooooow!  no to na pewno będzie super!
mnie jutro też przez większość dnia nie będzie bo jedziemy nad wodę a potem na grilla albo na pizzę z kuzynem tż 
|
ja byłam dziś nad wodą a do grilla mam nadal wstręt 
baw się dobrze też
|