2007-04-23, 13:15
|
|
Zakorzenienie
|
3 razy prawie Rush :D
Nie bardzo wiem, w ktorym watku moglabym umiescic ten post... Ale coraz czesciej odkrywam wsrod kilku zapachow z nizszej polki podobienstwo do Rush Gucci. Oto moje "odkrycia":
Cat deluxe - na poczatku truskawkowy, potem robi sie coraz slodszy i slodszy... i wylazi z niego Rush
Darling Kylie Minogue - Rush, wzbogacony swiezymi nutami i owocami
Bruno Banani Not for everybody (rozowy) - na poczatku taki sobie, delikatny bardzo. Po jakims czasie wyciagam blotter a tu... hmm... Rush? A moze Kylie Minogue? Na szczescie podpisalam
Do klasycznego Rusha nie mam wcia przekonania, podoba mi sie, ale jest bardzo mocny. Lubie jak perfumy sa trwale i mocne, ale ten to killer. Bylby super gdyby nie nuta lakieru do wlosow. W wyzej wymienionych praiwe Rushach nie czuje niczego sztucznego, zadnego lakieru... Ktory zapach wg Was jest najlepszy? Nie bardzo potrafie ocenic trwalosc. Kylie jest na mnie bardzo subtelna, z blottera szybko sie ulatnia. Nie bardzo wiem, co wybrac. Nurtuje mnie tez podobienstwo tych trzech zapachow - chyba poszukam nut i moze cos mi sie wyjasni...
|
|
|