2013-07-26, 22:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez ankaaa206
diabli słuchaj bo ja nie wiem jakie dokumenty im dać tzn tż pracował na umowę w zeszłym roku i mamy z us papierek, ja w zeszłym nie pracowałam tzn od sierpnia zaczęłam i tez mam ze skarbówki ze brak dochodów za 2011
no i nie wiem czy też dać im papierek ze pracowalam od sierpnia 2012 do dnia porodu ? tzn dać im za 2012papierek ze skarbówki?
|
wszystko im daj lepiej zabrać ze sobą niż nie mieć. u nas trzeba było przedstawić dokumenty całej kariery zawodowej od 2011 do dnia porodu mnie kobieta nawet pytala co to za 200zl skarbwka wykazala, a z czego nie rozliczyłam się w picie (komisja wyborcza hehe). zabierz wszystko co masz, pewnie i tak będziesz musiala cos donieść 
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii

i od ręki dostaliście? super, jaki kolor?
|
tak mamy tu taka fajna hurtownie, która zajmuje się glownie dystrybucja tako. powiem więcej, ceny lepsze niż bezpośrednio u producenta. kolor dubai - turkusowy jak na zdjęciu, które wkleiłam. to tak żeby lamac stereotypy, ze niebieski jest dla chłopca, hehe.
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------
Cytat:
Napisane przez maarchewka
a co to jest ten krencz, czy ta krencz czy to krencz?
|
jeszcze lepiej kręcz szyi http://www.wstronezdrowia.pl/czyteln...niemowlat.html
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------
Cytat:
Napisane przez Elusiek
|
wibracje sa bardzoe fajne i Nelka je lubi, ale jeszcze lepsze sa według niej ruszające się rybki, babelki w wodzie, krecace się słoneczka...same zawieszki bylyby nudne 
o taki mamy
http://www.youtube.com/watch?v=Dl-6ymqFbgg
http://www.flickr.com/photos/akkasha/7435176692/
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
to też macie wesoło  fajny ten Twój tż  i widzę, że podobne żart trzymają go co mojego, bo u nas, mimo, że wszyscy mamy to samo nazwisko, to Tż też ciągle wymyśla jakieś głupoty na to, że on i Nelcia muszą się 3mać razem itd.  mają już pakt, że na imprezy będą sobie chodzić zawsze razem 
|
zwariowani ojcowie! już widze jak dziewczyny będą chciali isc z nimi na impreze 
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------
Cytat:
Napisane przez Veronic
dzisiaj przyszły do mnie staniki z alles mama -
Justi jeszcze raz dzięki  są rewelacyjne - warto było wydać tyle kasy, w końcu mam normalne, piękne, usztywniane staniki ! 
|
a jak wybralas rozmiar? według tabelki czy swój normalny? 
Cytat:
Napisane przez Veronic
dzisiaj w nocy znowu pożarło go jakieś robactwo na głowie  
ostatnie ślady po ukąszeniach zeszły i teraz ma nowe....
|
widziałam chyba w rossmanie preparat na komary dla niemowląt od 1 dnia zycia...albo zrob mu baldachim-moskotiere szkoda maluszka, pewnie go to swędzi 
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------
Cytat:
Napisane przez Veronic
Wojtuś dzisiaj rano na przewijaku 
leżał sobie z gołą dupką i chyba było mu dobrze 
|
pięknie trzyma glowke, Nela nie radzi sobie tak na przedramionach.
Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-07-26 o 23:13
|
|
|