Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żywot perfum (kod, data ważności, data produkcji)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-23, 13:32   #91
Nothingness
Przyczajenie

Dot.: Jak odczytać datę ważności perfum?

wiedza Pań w perfumeriach na temat dat produkcji perfum- kodów jest żadna, oto fakty: w jednym z perfumerii dauglas wiedziałem więcej od Pań. po moich prośbach, po jakichś 15 min. znalazły kartę kodów i odczytały z moja pomocą kod widniejący na wodzie chanel, w drugim dauglasie, Panie najpierw potraktowały mnie tak jakbym zepsuł im dobra zabawę i próbowały mnie zbyć tekstami typu po co to Panu itd. po jakims czasie udało im sie jednak znależć karte kodów i sprawdziły twierdząc że kod chanel "8601" to produkcja siepień 06 r. bo na pierwszej stronie karty kodów pisało" pierwsze dwie cyfry oznaczają miesiąc i rok" po czym zamknęły kartę i rzekły" tak, tak więc juz Pan wie" i dały do zrozumienia, żebym sobie poszedł, niestety, w tym samym dniu kupiłem allure z kodem "8701" tak więc zgodnie z BZDURAMI które powiedziały "specjalistki " z dauglasa data produkcji tej wody to sierpień 07 r. hehehe, TEN POST PISZĘ W KWIETNIU 2007 r. tak więc woda, która kupiłem jeszcze nie została wyprodukowana, no comments... nadmieniam, że kod który widnieje na przedmiotowej wodzie to 8701 zgodnie z kartą kodów przedmiot ten został wyprodukowany w marcu 2007, z tym, że u chanel kody sie powtarzają co 8 lat, więc identyczny kod miałaby rzecz wyprodukowana w marcu 1999, z tym, ze wszyscy zgodnie twierdzą, że to niemożliwe, żeby woda toaletowa z 1999r. była w aktualnej sprzedaży autoryzowanej perfumerii sieciowej.MAM NADZIEJĘ.ps. czy ktos dysponuje kartami kodów?szczególnie do chanel?po drugie, czy możliwe jest żeby woda, która nabyłem wyprodukowana była w kwietniu 1999 r.? bo co 8 lat te kody sie powtarzają tak wieć woda wyprodukowana w marcu 2007 r. będzie miała taki sam kod jak w marcu 1999 r. (chanel)?
Nothingness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując