Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy które najbardziej się Wam NIE podobają
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-23, 14:49   #281
Kattarina
Zakorzenienie

Dot.: Perfumy które najbardziej się Wam NIE podbają

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Tez to zauwazylam Kattarino Nie mialam okazji zapoznac sie z tym zapachem. W perfumerii nie jest go latwo upolowac... Moze dzis mi sie uda bo znowu sie wybieram na lowy
Fajowo Czekam na recenzje

Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
Przepraszam, że dopieor dziś odpowiadam, nie zauważyłam wcześniej pytania
No właśnie Rumba niczego mi nie przypomina... Jest swojsko mirabelkowo- słodka i jednocześnie wieje chłodem przez bardzo wyraźną nutę paczuli. Na pewno ma coś w sobie ze starych szyprowych klasyków jak Paris Laurenta, ale jednak jest inna, owocowa i "nowoczesna".
Powiem tak - jeśli źle znosisz paczulę to lepiej nie ryzykuj w ciemno
Eiri- dziekuje za odpowiedz (wcale nie oczekiwalam, ze bedziesz siedziala przy komputerze w weekend, wiec nie masz za co mnie przepraszac )
W sumie sam olejek paczuli, to moj ulubiony- czesto uzywam go samodzielnie Jego specyficzny aromat nazywam "zapachem starej skrzyni" i b. lubie na mojej skorze.
W Rumbie niepokoi mnie bardziej ta mirabelka- czy nie jest cierpka, a nawet kwaskowata? Tylko takiej nuty nie toleruje, na sobie

Na str. Sephory, gdzie znajduje sie dosc prymitywny Fragrance Finder, jako podobne do Rumby, wymienione zostaly m.in.: Jean Patou, EnJoy i Gucci Rush
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując