Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne wakacje z chłopakiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-26, 23:46   #1
izussiaa
Przyczajenie

Wspólne wakacje z chłopakiem

Pisanie na forum to ostatnia rzecz jaką mogłam zrobić, ale na prawdę już nie wiem co robić. Może od początku. Od roku mam chłopaka. Jesteśmy razem na odległość. Wszystko było dobrze, przyjeżdzał do mnie, rodzicom się spodobał, wszyscy go polubili, nawet moja babcia (żadnego poprzedniego chłopaka nie trawiła). Pewnego dnia głupia ja nie wylogowałam się ze skype. A tam była wiadomość jak mój chłopak mnie troszke powyzywał. ( Zasłużyłam na to, w dodatku był pijany no i wściekły) i rodzice to przeczytali. Dobra opinia o moim chłopaku u mamy się skończyła, uważa że to nie chłopak dla mnie, że mnie źle traktuje, wiecie jak to jest. No ale pozwalała mi pojechać do niego itd. Teraz chcemy jechać razem na wakacje. Mama nawet nie chce o tym słyszeć. Tata prawie się zgodził ale to nie on ma władze w naszym domu hah Jak mam im udowodnić, że to wyzywanie to był jednorazowy wyskoki że on na prawdę dobrze mnie traktuje? Na prawdę się kochamy i kiedy jesteśmy razem to czuje że nic więcej mi nie trzeba. Znam jego wady i zalety i wiem że to z nim chcę być. Dlaczego oni nie potrafią tego zrozumieć. Może wy macie jakiś pomysł żeby przekonać ich do tego wyjazdu? Niby mam już to 18 lat ale lepiej bym się czuła gdybym miała ich przyzwolenie na ten wyjazd.
PS. Jeśli piszę w złym temacie czy coś to wybacznie jestem nowa no i wiecie.
izussiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując