Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 08:45   #3997
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
czy wasze maluchy tż tak sobie twarz masakrują ?
nasz ciągnie się za uszy, wyrywa sobie włosy, wkłada palce do oczu, drapie sobie twarz że masakra..
co drugi dzień muszę mu obcinać paznokcie bo krew by się lała
czasem aż się boję czy sobie oczek nie wydłubie..
tak, I. wymachuje łapkami, wsadza sobie palce do oczu, naciąga skórę, drapie się po buzi. uszu jeszcze nie odkrył, a włosy ma za krótkie ale to pewnie kwestia czasu

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
jutro od rana czeka mnie robota, muszę upiec ciasto na chrzciny, iść na chrzciny do bratanka, wieczorem jak wrocę zrobić sałatki i modlić się by w niedziele na naszych chrzcinach mały nie dał popisu tak więc intensywny weekend nas czeka
mi została 1 sałatka i trochę sprzątania, ale bardzo mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ale fajny dzien za nami tatuś wrocil wcześniej z pracy iiii....mamy wozek! Nelusia ma nowa bryke. zdecydowaliśmy się na Tako City Move http://tako-poland.eu/wp-content/upl...wiony1www1.jpg pierwszy spacer zaliczony i jestem pod wrazeniem
Nelce chyba tez się podoba, bo oglada sobie swiat przez okienka w gondoli
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...98410623_n.jpg

ok pedze nadrabiać, bo pewnie w piątek trochę się rozpisalyscie.
fajna bryka

Cytat:
Napisane przez antoinettee Pokaż wiadomość
Napisz mi proszę dokładnie co piłaś. Może i moja strzeli kupą
herbatka się nazywa prawidłowe trawienie firmy herbaven. mąż mi kupił w ciąży na zaparcia bo pani w aptece mu poleciła (choć na opakowaniu jest zaznaczone że nie ma danych jak może działać w ciąży i przy kp), ale to w zasadzie głównie mięta wymieszana z innymi ziółkami. na mnie działa, na I. zresztą też jak się wczoraj okazało

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

"witajcie w mlecznej krainie, tu zycie najsmaczniej plynie"

nic mi się nie chce, a dziecko śpi i można by ten czas wykorzystać..
humpback jest offline Zgłoś do moderatora