Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 09:48   #21
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Dot.: -30 kg do zrzucenia! DEADLINE - MAJ 2014

jul: ale nie musisz pozbywać się chleba, zjedz sobie do śniadania razowca, zamiast pół - zjedz całego ogórka, dopchaj się sałatą czy pomidorami. nie szczędź sobie warzyw, póki jest jeszcze sezon na te smaczne jajek też ci nikt nie broni, byle byś znała umiar.

jak dzień będzie chłodny, to zakładasz sweter i tyle, marszu ci nikt nie zabierze, w żadną pogodę. tylko i wyłącznie ty decydujesz o tym, czy się przejdziesz.

przejrzyj sobie tego bloga, jest masa świetnych przepisów: http://smak-zdrowia.blogspot.com/ autorka zamieściła bardzo sympatyczną rozpiskę dietową

pamiętaj, aby schudnąć trzeba jeść! nie rezygnuj z grup pokarmu, zamień po prostu na zdrowsze.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

poza tym: jak to kucharka żadna? gotowanie dla siebie i rodziny to nie jest fizyka jądrowa, nie przesadzaj jak masz instrukcję (których na blogu wiele), to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby odtworzyć to, co się przeczytało.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

i co do marketowych warzyw: nauczyłam się kupować na wystawce w okolicznym warzywniaku, może i kupują w tych samych hurtowniach, ale są smaczniejsze niż te z marketu. a jeśli mam kupować marketowe, to jeśli nie ma ładnych, to kupuję koktajlowe. wolę dopłacić te kilkadziesiąt groszy więcej, ale mieć coś zjadliwego..

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

matko, ale spamu wygenerowałam
ale kolejny blog godny polecenia: http://dietetkowo-przerobkowo.blogspot.com/