Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - gdzie wypożyczyć złote dekoracje?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 11:07   #2
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: gdzie wypożyczyć złote dekoracje?

Cytat:
Napisane przez fusiacola Pokaż wiadomość
Do udekorowania sali weselnej potrzebuje ok. 20 wazonów, 20 ozdobnych ramek na zdjęcia, 20 rzutników na obrus do tego ok. 100 świeczników najlepiej na wodne świece. Początkowo chciałam kupić wszystko na hurtowni lub w sklepie typu 'wszystko po 5zł', ale koszty nieco mnie przerosły. Być może któraś z Was zna miejsce/ firme dekoratorską gdzie można wypożyczyć takie dekoracje? Dodam jeszcze, że idealnie byłoby gdyby to wszystko było złote

do tego marzy mi się wielki złoty żyrandol tylko gdzie go wypożyczyć?
Złote ramki na zdjęcia 15x21 kupowałam na giełdzie kwiatowej po 4,80zł. Szklane kielichy ok. 23cm wysokości też na giełdzie po 9,00zł. Organzę na stoły kupisz na allegro lub giełdzie kwiatowej po ok. 7-9zł szer. 40cm, długość 9m.
Wklejam zdjęcia jak to u mnie wyglądało
W kielichach były świece (giełda kwiatowa 4zł/szt.) i hydrożel, do tego kielich w najwęższym miejscu był przewiązany wstążką w kolorze beżowo-złotym.
Nie wiem jakie wazony Cię interesują. Wysokie martinówki kupisz na giełdzie w cenie 25-50zł w zależności od wielkości. Natomiast wazony bryłowe ok. 35cm wysokości kupisz już za 11zł (ja tyle płaciłam za taki wazon do domu).
Na stołach miałam martinówki, ale dekoracje kwiatowe robiła mi kwiaciarnia, która miała właśnie takie martinówki i od nich brałam całość (bukiety+wazony), było trochę po znajomości, więc nie liczyli mi nic za wynajem wazonów.
Nie wiem skąd jesteś, ja kupowałam wszystko na krakowskiej giełdzie lub allegro, w innych miastach na pewno masz to samo
Ja wszystko robiłam sama, całą papaterię (zaproszenia, winietki, menu, plan stołów, numery stołów, kokardki na wódkę) i po części dekorację sali, wszystko było w kolorach złota i ecru.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p1040047v.jpg (235,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p1040044f.jpg (75,4 KB, 29 załadowań)