2013-07-27, 11:13
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
dzień doberek 
u nas dzisiaj pogoda się trochę popsuła, tzn. nie ma słońca, ale duchota w dalszym ciągu.... rano, ale miałam szybką pobudkę - wychodzę z pokoju a tu siedzi na podłodze pasikonik olbrzym!!! od razu się obudziłam wygoniłam go a teściowa go no 
Cytat:
Napisane przez Iwoncia81
Ha!! Jaki szczęśliwy  minka świetna 
|
prawda? jest w swoim żywiole! tutaj akurat kąpał się normalnie w jeziorze z nami 
Cytat:
Napisane przez Agnes!84!!
Bagheera ale masz ślicznego synka a jak uwielbia wodę 
|
dziękuję, a wodę oj tak kocha prawie tak samo jak jedzonko ale muszę wam powiedzieć, że schudł mi Franki, bo przy ostatnich szczepieniach ważył 9.8 kg, a teraz ważyłam go sama to miał 9.3 kg
Cytat:
Napisane przez monarika
Hej!
Wróciliśmy właśnie od okulisty. Z oczkami małej wszystko ok  kolejna wizyta za rok
Słodki 
Otylka też kocha wodę ale ostatnie moczenie nóg zakończyło się zapaleniem oskrzeli i antybiotykiem  więc już do końca wakacji chyba nici z basenu 
|
dobrze, że z oczkami wszystko w porządku a z tą chorobą to może tak jak dziewczyny pisały, że wcale nie od wody tylko po prostu się coś do was przypałętało 
Cytat:
Napisane przez lidka0308
bagheera syncio cudny ma uśmiech 
|
dziękujemy dobrze, że Lili taka twarda babka i szybko wraca do zdrowia 
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Jesteśmy
Dziewczyna zrobiła nam prawie 300 zdjęć,z tego będziemy mieć 30 obrobionych,w środę powinnam już mieć część.
Potem byłyśmy na długim spacerze,w biedronce i do domku.
Zuzia już wykąpana,mleczko wypiła,idę ją położyć.
Mamy 3 ząbek,prawą górną dwójkę. 
|
wow, już się nie mogę doczekać efektów no i za ząbek, my już mamy 4 - teraz F. jest prawdziwym króliczkiem 
Cytat:
Napisane przez Anusia479
Hej! 
Melduje tylko,że dzisiaj przeprowadzamy się do domku  .
Od rana pełno pakowania a ostatnie dni konczenie remontu 
Odezwę się jak sie już ogarniemy i przeprowadzimy  lece pakowac
Miłego dnia!
Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk
|
zazdroszczę.... super, cieszę się razem z wami!!
|