2013-07-27, 11:13
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej 
Za nami bardzo przyjemna noc mała obudziła się tylko 2 razy z czego tylko raz na cycka no ale w związku z tym wstała już o 6.30 a jak się budzi kilka razy w nocy to wstaje o 7.30 - 8 więc tak czy siak średnio się wyspałam 
Cytat:
Napisane przez lidka0308
a na basen chodziliście taki zamknięty?
my chodzimy z Lili i na szczęście nie złapała żadnego przeziębienia po basenie
ale gdyby choć raz się rozchorowała to potem też byłabym ostrożna
|
Cytat:
Napisane przez aga_ton
monarika, ja bym tak szybko nie rezygnowała z basenu.
Lenka też jakieś trzy tygodnie temu chorowała a wcale tyłka nie moczyła 
wirusówka ją dopadła i to akurat na chrzciny 
może i u Was pobyt na basenie nie przyczynił się do przeziębienia tylko złapała coś z powietrza.
ja bym spróbowała jeszcze raz ale nie namawiam 
|
nie, nie chodzimy na taki zamknięty basen mała moczyła się w takim zwykłym dmuchanym basenie na tarasie moczyła się trzy razy i dopiero za trzecim złapała katar a u nas każdy głupi katar niestety za każdym razem oznacza w konsekwencji zapalenie oskrzeli i antybiotyk
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Jesteśmy
Dziewczyna zrobiła nam prawie 300 zdjęć,z tego będziemy mieć 30 obrobionych,w środę powinnam już mieć część.
Potem byłyśmy na długim spacerze,w biedronce i do domku.
Zuzia już wykąpana,mleczko wypiła,idę ją położyć.
Mamy 3 ząbek,prawą górną dwójkę. 
|
za ząbek u nas jak w maju wyszły dwie dolne jedynki tak do tej pory stan uzębienia małej się nie zmienił ale tak słodko wygląda z tymi dwoma dolnymi jedyneczkami jak się śmieje w ogóle to chyba najsłodsze ząbki u dzieci dwie dolne jedyneczki 
Cytat:
Napisane przez gda
Nie przyjmuję. Wcześniej brałam witaminy Centrum - tak mi poleciła pediatra. 
|
dzięki mi ostatnio zaczęły przy paznokciach odchodzić skórki i z tego co kojarzę, to jakiś niedobór wit z grupy B
|
|
|