Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawicowe poglądy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 14:48   #103
Otero
Raczkowanie

Dot.: Prawicowe poglądy

Cytat:
Napisane przez charsi Pokaż wiadomość
Pomijając to, że ten argument jest merytorycznie dość słaby, to dla mnie to taki trochę strzał w kolano. Bo to tak jakby powiedzieć, że jak już dzieciaki mają trafić do patologii to niech lepiej homo je wychowują. A wydaje mi się, że osobom ze środowiska LGBT nie o to chodzi, żeby traktować ich jak mniejsze zło, ale na równi. A przynajmniej dla mnie ma to taki wydźwięk.
Dokładanie chcą aby granica między normalną rodziną a nimi kompletnie się zatarła(Prawo jest po naszej stronie, podpisy w dokumentach). A w efekcie prześladować osoby które mają czelność kwestionować ich opinię, jak dla mnie to jest właśnie faszyzm...

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
a jakie zdanie można mieć o kimś kto ześwirował i stał się drugim Macierewiczem?
jakie można mieć zdanie o kimś kto twierdzi że Hitler nie wiedział co robią jego ludzie w europie?
facet dla poparcia narodowców z NOPu czy innych ruchów już wybiela Hitlera, a co będzie później strach myśleć.
Korwin chce zwrócić na siebie uwagę(Sam mówił, że to tylko prowokacja), nie wiem po co wyskakiwał z Hitlerem, ale zawsze gada też, że nienawidzi wszystkich socjalistów(Hitlera, Stalina) bo to banda idiotów . Mój kolega ze studiów był w NOPie i powiem Ci, że gdyby jakiś Polak w jego towarzystwie gloryfikował Hitlera to na pewno skończyłoby się to tak .... Też tak kiedyś o nich myślałam.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
A czemu cie to tak booi?
Nie boli mnie to, że istnieją takie osoby. Ale ta walka i tak nie ma przyszłości, tak jak pisałam za 40-50 lat kiedy większością w Europie zachodniej będą muzułmanie może stać się tragedia. Dlaczego osoby homoseksualne nie widzą tego problemu ?
- Tak, czuje a co?
- Bo wczoraj robiłem

Edytowane przez Otero
Czas edycji: 2013-07-27 o 14:58
Otero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując