Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 20:09   #2007
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
My mieli byśmy tą salę z drewnianym parkietem, nie z płytek. Akurat weszliśmy do hotelu 5 minut przed przyjazdem pary młodej na wesele i Pani właścicielka szybko pokazała nam ubraną salę. Bardzo fajna
Akurat była przygotowana na 50 osób, także tyle co nasze
Pani bardzo miła, do poniedziałku mamy zarezerwowany termin. Musimy podjąć decyzję. 170zł za osobę. Ilość dań standardowa. Musimy sami dokupić wszystkie napoje, alkohole, owoce, ciasta i tort.
Przy ponad 50 gościach dostajemy prezent, np. płonącą szynkę, albo fontannę czekolady...
Otoczenie restauracji tysiąc razy lepsze niż tamtej. Ładny ogródek w którym ze spokojem można zrobić kilka ładnych fot
mnie chwyta za serce jest nie przeładowana, skromna, elegancka no i zielone dodatki sprawiają że podoba mi się jeszcze bardziej śliczna

dziewczyny, sorki za ot, ale:
jako dziecko miałam włosy kręcone, dosłownie pierścionki, tak było do 3 r.ż. potem stopniowo się prostowały, i do niedawna były prawie całkiem proste, powiedzmy podobnie jak u większości ludzi, z delikatnymi odkształceniami od jakiegoś czasu zauważam że zaczynają się kręcić, ale kompletnie nie wiem jak z tym sobie poradzić.. co do pielęgnacji niby wszystko wiem, cg na włosomaniaczkach też czytałam ale mimo to niewiele pomaga i aktualnie nie wyglądają najlepiej bez prostowania, a lokówka to dla mnie zbrodnia,więc nie kręcę. czy któraś z was posiada loki i może mi coś poradzić na wzmocnienie, podkreslenie skrętu?

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora