Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-27, 19:34   #319
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Dorotko, na szczęscie pije ale kurcze dzisiaj przez caly dzień jadł 2x tylko kaszke na kolacje też dostanie bo zawsze kolacja to kasza i sniadanie również. Ale dzisiaj to jest aż troche dziwne. Może i pogoda faktycznie,bo upał ale co ja mu mam dać potem w zamian. Chyba owoca albo jakiegoś chrupka bo to by jadł wiecznie

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

A jutro chcemy jechać w plener i juz sie booje

A dajesz mu np ziemniaczki z masełkiem ? moja w upały woli zupki, uwielbia pomidorową z ryżem ale ten ryż taki parowany w niej więc mięciutki, dzisiaj zjadłam - na śn mleczko, II sn 3 łyżeczki kaszki strasznie mało więc dałam jej w południe galaretkę mięsną ale też niewiele zjadła, około 14:30 zjadłam może 10 łyżeczek rosołu i na kolację mleczko+kleik wypiła 180ml ale przez cały dzień dużo piła łącznie wypiła 3x120 ml wody + 150 herbatki + z kubeczka ale to już nie wiem ile

mąż dał jej jeszcze jabłuszko ale nie chciała
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora