Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - to nie KIT, od dziś jestem FIT!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-28, 02:32   #121
BeeAnn
Zakorzenienie

Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT!

Cytat:
Napisane przez lasesorze Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że ja za dużo myślę o jedzeniu
Bo ja żyję od posiłku do posiłku, za dużo planuję co kiedy zjem itp.
A jakbym się czymś zajęła to pewnie by tak nie było Ale przemęczę się, wejdzie mi to w nawyk i nie będę tak już rozmyślać. Mam nadzieję
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;41980668]
Ja też zawsze odliczam czas do jedzenia, żyje tylko tym zawsze liczę ile czasu zostało, co zjem ile będzie miało kalorii itp[/QUOTE]

mam dokładnie tak samo! zawsze wszystko planuję, liczę, zapisuję, i patrzę na zegarek ile jeszcze czasu zostało do posiłku. albo czasem w nocy już się nie mogę doczekać, aż się obudzę i sobie zrobię jakieś pyszne śniadanie

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Btw. znacie jakieś fajne strony/blogi z dietetycznymi przepisami? Bo mi na myśl przychodzi tylko feed me better i dietetyczne fanaberie.
no ja znam też niestety tylko te

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
jak schudne to wtedy zamierzam stopniowo dodawac 100 kcal tyg wiecej i skonczyc na 2 tys tak postanowilamwiec piotem bedzie jeszce latwiej
też mam taki plan

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;41981921]ja lepiej nie będę się chwalić jadłospisem.

Mam do was pytanie jak robicie koktajle, z czego?
Bo może pożyczę od cioteczki bleder mi sobie zmiksuje jakieś warzywka czy owoce z chudym mlekiem.[/QUOTE]

u mnie najczęściej szpinak+owoce do wyboru do koloru dodaję też często jeszcze płatki owsiane, otręby, siemie lniane, żeby był bardziej pożywny i wartościowy. dzisiaj miałam taki: szpinak, jabłko, pomarańcza, kiwi, melon, woda kokosowa

Cytat:
Napisane przez lasesorze Pokaż wiadomość
A co sądzicie o winie półwytrawnym na diecie?
oczywiście, że można od czasu do czasu czymże byłoby życie bez wina?

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
W końcu się zebrałam i zrobiłam skalpel. Ale myślałam, że umrę taka duchota. Okna nie mogłam otworzyć, bo komary. Masakra.
nienawidzę ćwiczyć jak jest ta gorąco! nie ma to jak ćwiczenia w zimę, kiedy za oknem mróz swoją drogą, mogłaby już być zima, bo to tegoroczne lato i tak to dupy jest

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora