Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 06:56   #2768
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcow

Domi trzymam kciuki!

Madi jak szybciutko!!! Wielkie gratulacje

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Perse, moj ma podobnie. Zasypia na rekach. Po odlozeniu sie budzi. Kurcze tak w kolko. Eksploatuje mamusie niezle. Wszyscy mowia ze rozpuscilam juz dziecko. Ryczec mi sie chce bo wcale to jeszcze nie to. Widze ze on potrzebuje bliskosci to mam mu zrobic zafundowac zimny wychow?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ja to samo, mama i tż mi wmawiają, że rozpieściłam Małego, a co ja mam robić, pozwolić mu się zanosić z płaczu? Tym bardziej, że w szpitalu nie byliśmy razem, to potem chciałam odzyskać ten czas będąc blisko niego...

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Madi ale news! Zostawilas mnie i ukradkiem na porodowke poleciałas. Gratulacje wielkie! Zazdraszczam że już po.

Oliath (sorry), ale wreszcie się posypałas. Wreszcie jesteś Matka Polka a nie cyborgiem. Masz prawo do płaczu. Płacz bo to oczyszcza. Ją często płacze a po chwili mam dobry humor. Poza tym kiedy masz odsapnac? Całą ciążę harowalas z meblami, potem szybki poród i goście (mimo wszystko meczaca teściowa). Daj spokój, kto by to zniósł. I tak cię podziwiam bo ja juz dawno bym stamtad uciekła.
Dziewczyny a myslalyscie o chustowaniu maluchów? Ręce wolne, małe zadowolone, kręgosłup odciążony podobno.

Domi czekamy!!!

Ja chciałam, ale pediatra mi nie pozwoliła z powodu napięcia

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
I jaaaa Cie!! madi ale zrobilas suprajsa! Witamy Witusia i pisz potem co i jak
Gratulacje !!

Oliath- kazdy ma prawo do chwili zalamania. Dla mnie i tak jestes niedoscignionym wzorem do nasladowania. W zyciu sie tak nie zorganizuje jak Ty

Jeju jak ja bym chciala takie noce jak wczorajsza. Pobudki co 3h, jedzenie na spiocha przez 10 min i spanie dalej.

Czy wasze dzieci tez tak wedruja po lozeczku? Moja ciagle sie znajduje w poprzek z glowa i nogami w szczebelkach..

Tak, mój właśnie w czasie snu (ze mną ofkorz) wykonał obrót o 90 stopni.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora