Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-28, 18:42   #1410
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
W ostatecznym rozrachunku to był dietetycznie udany dzień 1400kcal i na wiśniach i malinach się podjadanie skończyło
Plan dnia zrealizowany - w tym ok 4 godzin sprzątania łazienki ale to takie gruntowne porządki typu odkrywanie na nowo podłogi pod pralką czy "co się czai za kratka wentylacyjną" tak więc łazienkowy Total fitness zaliczony:hahaha :
Super Kochana
Ło ludzie, to żeś musiała się zmachać total fitness taki naprawdę total oj i ja też powinnam poodkrywać nowe lądy w mojej łazience szczególnie właśnie za pralką

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine perfekcyjna pani domu
i podziel się posiłkiem bo ja się stresuje co będę teraz gościom cały tydzień przyrządzać jak nic nie wymyśle co będę codziennie prosić o pomysł na
A polska kraina jak widać malutka
Dzięki
Zapraszam oddam w dobre ręce i wszyscy będą zadowoleni ile mordek będziesz mieć do wykarmienia? U mnie dwa dni pod rząd była klasyka polskiej kuchni: schabowe i gołąbki schabowe co prawda z piersi (TŻ się ze mnie śmieje, że tak mówię, że kurde wygodniej tak a tak będę recytować: kotlety z piersi kurczaka ) z gołąbkami trochę zachodu jest, ale smak wynagradza wszystko ja pierwszy raz w swoim życiu je robiłam i cóż tu dużo mówić... będę skromna: wyszły mega
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora