Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 09:14   #2258
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Ja właśnie szukam wszelkich inspiracji, bo mój małżonek jakoś tak o tym nie myśli. Na razie mam tylko jedną komodę z mebli i tak sobie właśnie myślę, że to jednak chyba za mało i muszę dokupić do tego chociaż szafę. Bo w jednej komodzie to długo się nie pomieścimy z rzeczami dla maluszka.
dlatego my robimy komodę na zamówienie, bo tak sobie sama umyślam ile mają mieć szafki cm, ile szuflady i jaka głębokość
Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
ja właśnie wróciłam z zakupów i normalnie cała mokra jestem i do tego krawcowa mnie wkurzyła bo chciałam żeby mi sukienke trochę przerobiła a ta powiedziała (jak zobaczyła ją) że za dużo zachodu, że za dużo prucia i ona sie tego nie podejmuje.... ehhhhh....
to chyba jej praca, więc pewnie z niej taka krawcowa jak z koziej trąba
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora