Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolczyk w brwi- pytania, wrażenia, problemy /wątek zbiorczy/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-06, 16:45   #10
herezja
Raczkowanie

Dot.: Kolczyk w brwi prosze o jakies wiadomosci

więc tak, jeśli kosmetyczka dobrze przebije to nie bedzie bardzo spuchnięte, moja kolezanka przebijala , ja ją widzialam pare dni po zabiegu i wogole zadnej opuchlizny nie bylo, goic sie moze róznie, mi np. kolczyk kolo ust goil sie dosyc dlugo,dlatego ze mam wrazliwą skórę i ropiało mi, trwalo to ok. 3 tyg. myśle ze dluzej nie powinno, nie wiem czy brew boli, ale ogólnie jak ja mialam przebijane to mnie nie bolalo, bo pan znieczulał miejsce przebicia oraz zmrażał takim preparatem dlatego nic nie czulam, niestety tylko miejsce okazalo sie za wysoko i musial przebic drugi raz, co juz troche bolao i bylo spuchnięte, jęlsi ktos ci zrobi fachowo, wszystko powinno sie łądnie zagoic po 2 tyg. max, pozdr. niestety tylko miejsce kolo brwi jest zdfradliwe, poniewaz zdarza sie czasem ze kolczyc zostanie zbyt płytko umiejscowiony i moze wychodzic, a potem odpasc całkiem, jednak jesli ktos ci dobrze przebije, głęboko nie bedzie takiego problemu raczej, powodzenia !
herezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując