Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-29, 12:52   #2550
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Witam się. My dzisiaj tez siedzimy w domku, niestety w salonie mamy 28,6st Wczoraj byliśmy na wsi, było do przeżycia, wg mnie lepiej niż w mieście lub w mieszkaniu. Ubrałam Hanie w piękny kostium kąpielowy i "namaczałam" w balii z wodą, niestety nie była zachwycona, a wręcz się bała Przy kąpieli nie płacze, więc byliśmy zdziwieni. A wyglądała tak pięknie!
Co do rozszerzania diety, to ja się zastanawiam, czy zaczynać na własna rękę, czy poradzić się swojego pediatry? W niedziele kończymy 4 miesiące, troszkę się dokarmiamy mm, więc w sumie mogłabym już zacząć. Wizytę w lekarki mamy dopiero za 3,5 tyg, więc dopiero wtedy pewnie bym się spytała. Pewnie nie ma się co spieszyć? lepiej poczekać?

Acha i mam pytanko - czym karmicie maluszki, normalnymi plastikowymi łyżeczkami, czy specjalnymi dla maluszków? Może to głupie pytanie, ale chciałam kupić jej piękny komplet sztućców i talerzyk z miseczką (pewnie skip hop ) i nie wiem jakie łyżeczki na początek najlepiej (z czego wykonane?).
https://www.google.pl/search?q=%C5%8...ml%3B600%3B600

jak za gorące jedzenie to zmieniają kolor na żółty
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując